ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φινάλε με 4άρα για τον Αστέρα Πετριτή!Φινάλε με 4άρα για τον Αστέρα Πετριτή!

Στη μονομαχία των Αστέρων, επικράτησε ο του Πετριτή με σκορ 4 – 1 επί του συνονόματου του των Λιαπάδων  το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο Πετριτή ολοκληρώνοντας τη φετινή χρονιά και καταλαμβάνοντας τη 2η θέση, ενώ μέχρι την προτελευταία αγωνιστική βρισκόταν σε θέση … βολής από τον πρωτοπόρο Θιναλιακό. Ο Αστέρας έχασε έδαφος στις πρώτες αγωνιστικές και βελτιώθηκε σημαντικά με ένα εκπληκτικό σερί νικών  μετά την έλευση του Β. Ξάνθη. Η μεγάλη πρόκληση για τον Αστέρα ο τελικός κυπέλλου με τον Θιναλιακό το επόμενο Σάββατο.

Σήμερα δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη, αφού μόλις στο 2΄ Μάμαλος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το 1 – 0. Δ. Στούπας και Ιωακειμίδης είχαν ευκαιρίες, αλλά το 2 – 0 διαμορφώθηκε στο 25΄πάλι από τον Μάμαλο που εκμεταλλεύτηκε απόκρουση του τερματοφύλακα Αυλωνίυη σε σουτ του Λέσση. Γαρδικιώτης, Δ. Στούπας και Λέσσης στη συνέχεια δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι με τον Γκερέκο είχαν ένα καλό σουτ που απέκρουσε ο Πισσιάνης.

Στο Β΄ημίχρονο η ομάδα των Λιαπάδων, αφού ξεπέρασε ανώδυνα επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι με Μάμαλο, Χρ. Γεωργοπάλη και Κούμπους κατάφεραν να μειώσουν σε 2 – 1 με τον Κόντιλα. Πριν από το 2 -1 ο Κωνστάντης απείλησε,α λλά ο Πισσιάνης απέκρουσε. Γρήγορη αντίδραση από τους γηπεδούχους και 3 – 1στο 65΄με πλασέ του Χρ. Γεωργοπάλη. Καλούδης και Ιωακειμίδης στη συνέχεια απείλησαν μέχρι που στο 80ό Κούμπους με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.

 Διαιτησία: Κάντας, Μίχος, Μουζακίτης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Β. Ξάνθης) Πισσιάνης, Ιωακειμίδης, Λέσσης, Καρράς, Μηνάς, Κούμπους, Γαρδικιώτης, Μάμαλος, Χρ. Γεωργοπάλης, Καλούδης, Δ. Στούπας. Έπαιξαν και οι: Μάρκους, Πολύζος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ: (Σ. Σιδερόπουλος) Αυλωνίτης, Μπάλας, Βραχλιώτης, Κατσαρός, Κωνστάντης, Καλαϊτζίδης, Γκερέκος, Μάζης, Λέσι, Κοντίλας, Κ. Λευτεριώτης. Έπαιξαν καιοι : Α. Λευτεριώτης, Αγάθος, Παγιάτης.