ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με τριάρα στην 5η θέση η Αναγέννηση!

Με τριάρα στην 5η θέση η Αναγέννηση!

Μια ακόμα νίκη σήμερα (Σάββατο 6/4) στο Κοντόκαλι επί της τοπικής ομάδας που την ανεβάζει στην 5η θέση της βαθμολογίας πέτυχε η Αναγέννηση πιστοποιώντας την καλή φετινή πορεία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25΄με γκολ του Σουλάνη. Λίγα λεπτά μετά το 0 – 1 είχαν και δοκάρι με τον κανονιέρη τους Μίτσουλη. Οι γηπεδούχοι στο 40΄κέρδισαν πέναλτι, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αφού ο Β. Νάος απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαρτίνος. Στο Α΄ ημίχρονο η Αναγέννηση είχε και ευκαιρίες με Σουλάνη και Π. Νικομάνη.

Στο Β΄ ημίχρονο η Αναγέννηση αποτελεσματική πέτυχε δυο ακόμα γκολ. Στο 60΄ο Γ. Μίαρης (Καρσελά) κέρδισε πέναλτι και ο Μίτσουλης το εκτέλεσε διαμορφώνοντας το 0 – 2. Πάλι ο Μίτσουλης στο 71΄πέτυχε ένα έξοχο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στο γάμα της εστίας των γηπεδούχων γράφοντας το τελικό 0 – 3.

Οι γηπεδούχοι στο 80΄είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Μαρτίνου.

Διαιτησία: Καββαδίας,  Κυπριώτης, Μουζακίτης

Οι συνθέσεις

ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙΟΥ: Εκκρεμεί

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ: (Ι. Κουρής) Β. Νάος, Γιαννακόπουλος, Μαραβελάκης, Κ. Βλάσσης, Θ. Μίαρης, Γ. Μίαρης (Καρσελά), Βάρθης, Π. Νικομάνης, Μάγγος, Μίτσουλης. Έπαιξαν και οι: Κ. Νάος, Μαράι, Κουλούρης, Αρτ.Μίαρης.