ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δευτέρα 6 Μάη απεργούν οι Ναυτεργάτες της Κέρκυρας - Κανονικά τα δρομολόγια της πρωτομαγιάς


Δευτέρα 6 Μάη απεργούν οι Ναυτεργάτες της Κέρκυρας

Κανονικά τα δρομολόγια από Κέρκυρα και Λευκίμμη προς Ηγουμενίτσα - Παξούς και αντίστροφα την πρωτομαγιά παρά την απεργία που έχει εξαγγείλει η ΠΝΟ. Οι Ναυτεργάτες της Κέρκυρας αδυνατούν να συμμετάσχουν σε αυτήν και επέλεξαν να απεργήσουν τη Δευτέρα στις 6 Μαΐου.

Η ανακοίνωση

Σας γνωστοποιούμε ότι αδυνατούμε να συμμετάσχουμε στην εξαγγελθείσα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της 1/5/2019, παρότι το ΔΣ και τα μέλη του σωματείου μας επικροτούν τον σκοπό της απεργίας.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του νησιού της Κέρκυρας ως πρώτος προορισμός των εκδρομέων, δημιουργείτε μεγάλη αναστάτωση στο επιβατικό κοινό και την τοπική κοινωνία όταν η ημέρα της απεργίας συμπίπτει με την μεγάλη εβδομάδα ή την εβδομάδα μετά το Πάσχα, λόγω του πλήθους των επιβατών και των οχημάτων.

Ασφαλώς γνωρίζετε από το παρελθόν ότι πάντα είμαστε μάχιμοι στην πρώτη γραμμή, αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των ναυτεργατών και σας ανακοινώνουμε ότι προβαίνουμε σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις τοπικές γραμμές την Δευτέρα 6/5/2019 από ώρα 00:01 έως 24:00 με τα ίδια αιτήματα της ανακοίνωσης της ΠΝΟ και αιτήματα τοπικού ενδιαφέροντος.