ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η συμμετοχή της Φαιάκων Ωδή στις εκδηλώσεις της Κυριακής των Βαϊων στην Ελευσίνα
Η συμμετοχή της Φαιάκων Ωδή στις εκδηλώσεις της Κυριακής των Βαϊων στην Ελευσίνα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η κερκυραϊκή Ένωση Ελευσίναι διοργανώνει εκδηλώσεις για την Κυριακή των Βαϊων στην Ελευσίανα με  έντονο κερκυραϊκό χρώμα στον ΙΝ Αγίου Γεωργίου με τη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα και στη συνέχεια στο Πνευματικό Κέντρο με τη χορωδία ΦΑΙΑΚΩΝ ΩΔΗ - ΟΣΚΑ


Σε σχετικό κάλεσμα ο πρόεδρος της Φαιάκων Ωδής Γιώργος Κοσκινάς και η Επιτροπή αναφέρουν:

Αγαπητοί συγχορωδοί και φίλοι.

Όπως πολύ ποιητικά και νοσταλγικά μας προϊδέασε ο πρόεδρος της ΟΣΚΑ Γιάννης Παργινός, όλοι οι κερκυραίοι της Αττικής οφείλουμε να είμαστε παρόντες στην Ελευσίνα!

Η χορωδία μας ως η μόνη εκφράζουσα χορωδιακά τον κερκυραϊκό μουσικό πολιτισμό μας στην Αττική, μεταβαίνει στην Ελευσίνα την ημέρα των Βαΐων για να τιμήσει με την παρουσία και την μελωδία της, την καθιερωμένη λαμπρή γιορτή της Κερκυραϊκής Ένωσης Ελευσίνας, Λιτάνευσης της Εικόνας του προστάτη του νησιού μας Αγίου Σπυρίδωνος.

Είναι μέγιστη η τιμή για όλους όσους μετέχουμε σε αυτήν, όχι μόνον γιατί είναι μεγάλη χορωδία, αλλά και γιατί μέσω αυτής προάγουμε τον πολιτισμό του νησιού μας στην Αττική και πέραν αυτής.

Οι ενδιαφερόμενοι εκτός χορωδίας, μπορούν να μας δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 6942830433.

Την Κυριακή 21 Απριλίου των Βαΐων λοιπόν, θα ξεκινήσουμε με πούλμαν από την Ομόνοια όπως πάντα, (η μπροστά στο Χόντος Σέντερ η αρχές 3ης Σεπτεμβρίου) ακριβώς στις 9. 30 χωρίς εκπτώσεις, για να προλάβουμε 10. 00 να είμαστε παρόντες στην υποχρέωση μας. Αναχώρηση στις 9 30!

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει φαγητό και κρασί με ότι άλλο συνοδεύει την κρασοκατάνυξη σε παρακείμενη ταβέρνα
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο πούλμαν διότι λόγω της ημέρας ακόμα...ζυμώνεται!!


Η Επιτροπή .

Γ. Κοσκινάς
Ι. Μπάνος
Ε. Δαφνή
Μ. Τόμπρος
Δ. Γκανίδης