ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γιάννης Καλούδης: «Συγχαρητήρια σε όλους …»
Γιάννης Καλούδης: «Συγχαρητήρια σε όλους …»

Η επιστροφή του Γιάννη Καλούδη στον πάγκο του Κρόνου, έστω και για δυο αγώνες, συνδέθηκε με τη μεγαλύτερη επιτυχία της 50χρονης ιστορίας του Κρόνου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ο Γιάννης Καλούδης, ο οποίος πήρε το κύπελλο του 2016 με τον Κρόνο και μαζί δυο προκρίσεις στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος (έφτασε στου οκτώ), ήταν από το 2015 μέχρι τον Οκτώβρη του 2016 στον πάγκο ως προπονητής, ενώ παλιότερα είχε  φορέσει και την φανέλα του Κρόνου.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.gr αναφέρει:

«Η ψυχή, η πίστη, η δύναμη, η επαγγελματικότηττα  και ότι ακολουθήσαμε την τακτική που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα έδωσαν τη μεγάλη νίκη. Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στον πρόεδρο που ήταν κοντά στην ομάδα από την πρώτη στιγμή, στον κόσμο που είναι ανεπανάληπτος και ακολουθεί την ομάδα μέσα – έξω. Το χωριό έχει γίνει μεγάλη πόλη.

Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και να δώσω συγχαρητήρια στους προκατόχους μου Ν. Θεοδοσιάδη και Γ. Χονδρογιάννη που έχουν προπονητικά το μεγαλύτερο μερίδιο για αυτό το πρωτάθλημα. Ένα λιθαράκι έβαλα και εγώ στα πολλά που έβαλαν αυτοί.

Αφιερώνω αυτή τη μεγάλη νίκη – πρωτάθλημα στην οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και στους γονείς που περνάμε δύσκολα, λόγω προβλημάτων υγείας.

Νιώθω μεγάλη τιμή που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές και είμαι υπερήφανος για όλο αυτό το οικοδόμημα που έχει κτίσει ο πρόεδρος Γ. Καραϊσαρλής. Ευχαριστώ τα υπόλοιπα εν συνεχεία».