ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Καταγγελία της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Εκπαιδευτικών για την τοποθέτηση του τέως Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Κ. ΓκούσηΚαταγγελία της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Εκπαιδευτικών για την τοποθέτηση του τέως Περιφερειακός Δ/ντή Εκπ/σης Κ. Γκούση

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

                                               ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

            Σας ενημερώνουμε  ότι μετά από πρόταση του Δντή Β/θμιας προς το ΠΥΣΔΕ Κέρκυρας έγινε εισήγηση προς τον Περιφερειακό Δ/ντή,  ο τέως Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης να τοποθετηθεί   στο Κ.Π.Ε Λευκίμμης,  στη θέση του προηγούμενου Δ/ντή του ΚΠΕ  μέχρι να προκηρυχθεί η θέση(!)

          Δεν  περιμέναμε απ΄αυτόν,  ο οποίος συμφωνούσε και  υλοποιούσε στη θητεία του κάθε αντιεκπαιδευτικό μέτρο, ο οποίος δεν δίστασε να καλέσει την αστυνομία στην Κεφαλονιά , για να συλλάβουν τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ, ο οποίος στοίβαζε και στοιβάζει σε 27αρια τμήματα μαθητές ή  20αρια στα εργαστήρια πληροφορικής, να ξαναπιάσει κιμωλία (εν προκειμένω το "ποντίκι" του Η/Υ ) και να επιστρέψει στην τάξη.

    Είναι όμως  πάγια θέση του Σ.Κ και της ΕΛΜΕ Κέρκυρας να μην αποσπώνται σε διοικητικές ή άλλες θέσεις μάχιμοι εκπαιδευτικοί, εκτός και αν αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας. Η πρόταση της Διοίκησης έγινε αποδεκτή με 4-1( η εκπρόσωπος της ΕΑΚ καταψήφισε, ως όφειλε, την πρόταση.).

  Ποιο είναι το ηθικό και ποιο το νόμιμο στη συγκεκριμένη περίπτωση;
  Τα συμπεράσματα δικά σας.