ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Αχέρων Καναλακίου συγχαίρει Κρόνο και Θεσπρωτό – Δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού!Ο Αχέρων Καναλακίου συγχαίρει Κρόνο και Θεσπρωτό – Δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού!

Μπορεί ο Αχέρων Καναλακίου να έχασε τον τίτλο, αλλά και τη 2η θέση στην ιδσοβαθμία με τον Θεσπρωτό, αλλά η Διοίκησή του έδειξε ένα εξαίρετο δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκδίδοντας ανακοίνωση και συγχαίροντας τους «ανταγωνιστές» του Κρόνο και Θεσπρωτό. Μάλιστα χαρακτηρίζει «πανάξια» την άνοδο του Κρόνου.
Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ, Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Αχέρων συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές το προπονητικό team και τη διοίκηση του Κρόνου Αργυράδων για την ιστορική και πανάξια άνοδο της ομάδας τους στην football league, η φετινή τους πορεία ανταμείβεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά ονειρικό ταξίδι της football league! Η οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων εκφράζει και τα θερμά συγχαρητήρια και στην ομάδα του Α.Σ Θεσπρωτός για την πορεία τους στο πρωτάθλημα και για τη δεύτερη και προνομιούχο θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια της ομάδας τους στους αγώνες μπαράζ, και κάθε εκπλήρωση αθλητικού τους στόχου.»

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. ΠΑΣ Αχέρων