ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με τριάρα ο Φαίαξ για τον «τελικό» με ΓΕΠ
Με τριάρα ο Φαίαξ για τον «τελικό» με ΓΕΠ

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Φαίαξ νίκησε εκτός έδρας την Κυριακή τη Θύελλα με 3 – 0 και περιμένει την πρωτοπόρο ΓΕΠ στο γήπεδό του την τελευταία αγωνιστική σε έναν αγώνα με χαρακτήρα τελικού. Με νίκη ο Φαίαξ κατακτά το τίτλο του πρωταθλητή. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η ΓΕΠ. Ούτως ή άλλως και οι δυο ανεβαίνουν στην Α΄ κατηγορία.

Στο Α΄ ημίχρονο οι Μαραθιώτες προηγήθηκαν με 1 – 0, όταν ο Α. Γούναρης κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Χρ. Νικομάνης.

Στο 63΄μετά από ωραίο συνδυασμό ο Αρ. Νικομάνης θεμελίωσε την νίκη του Φαίακα γράφοντας το 0 – 2 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το τελικό 0 – 3 διαμόρφωσε με καρφωτή κεφαλιά ο Α. Γούναρης αξιοποιώντας εκτέλεση κόρνερ. Ο Φαίαξ είχε και άλλες ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε, αλλά δίκαια έφτασε στη νίκη.
Διαιτησία: Τόμπρος, Διαβάτης, Κυπριώτης

ΘΥΕΛΛΑ (Θ. Γάκης) Μουμούρης, Καστρινός, Ασπίνας, Σκιαδόπουλος, Λάνης, Μέριανος, Τσαουσίδης, Μπάλος, Ανδριώτης, Χρήστου Μουρίκης. Έπαιξε και ο Σπίνουλας

ΦΑΙΑΞ ΜΑΡΑΘΙΑ (Σπ. Νικομάνης) Μακαντάνης, Δ. Νικομάνης, Κ. Γούναρης, Χρ. Νικομάνης, Αρμενιάκος, Γερ. Νικομάνης, Αρ. Νικομάνης, Βλάσσης, Α. Γούναρης, Καστρινός, Μπράτος. Έπαιξαν και οι: Βλαχόπουλος, Μπότσης, Ίσερης