ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Χ» ωρίς γκολ στους Αυλιώτες, αλλά με παράπονα ο Αστέρας!«Χ» ωρίς γκολ στους Αυλιώτες, αλλά με παράπονα ο Αστέρας!

Έχασε και μαθηματικά κάθε ελπίδα ο Αστέρας στο κυνήγι του πρωτοπόρου Θιναλιακού, σήμερα (Κυριακή 7/4), αφού αναδείχτηκε ισόπαλος με 0 -0 στο γήπεδο των Αυλιωτών με τον τοπικό Οδυσσέα.

Ο Αστέρας έχασε σημαντικές ευκαιρίες για τη νίκη και οι άνθρωποί του ¨βράζουν¨ με τον διαιτητή Τόμπρο, κυρίως για δυο φάσεις στο 40΄και το 90΄που ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπές του Δ. Ίσερη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά  και έχασαν  ευκαιρία με τον Α. Αυλωνίτη, όταν το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Γρήγορα αντέδρασαν οι φιλοξενούμενοι και στο 10΄είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Πολύζου. Είχαν ευκαιρίες με Χρ. γεωργοπάλη, Δ. Ίσερη και με τον Πολύζο που έπιασε κεφαλιά και έσωσαν οι γηπεδούχοι πάνω στη γραμμή. Στο 40΄ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Δ. Ίσερη.

Πίεσε και στο Β΄ ημίχρονο ο Αστέρας, αλλά Χρ. Γεωργοπάλης και Δ. Ίσερης δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκα. Στο 90΄σε ανατροπή του Δ. Ίσερη ζήτησαν πέναλτι οι άνθρωποι του Αστέρα. Έτσι έμεινα στο 0 – 0.

Διαιτησία: Τόμπρος, Διαβάτης, Μίαρης

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ: (Ι. Γκαμπέτας) Β. Μπυζακίτης, Τσουκαλάς, Κ. Ρίκος, Ι. Μουζακίτης, Κ. Μουζακίτης, Δ. Ρίκος, Νίκας, Παουλίνης, Κοντογιώργης, Αυλωνίτης, Κυριζάκης. Έπαιξαν και οι Αρντίτ, Θ. Μουζακίτης, Λούβρος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Β. Ξάνθης) Πισσιάνης, Ιωακειμίδης, Λέσσης, Μηνάς, Πολύζος, Κούμπους, Γαρδικιώτης, Μάμαλος, Δ. Ίσερης, Χρ. Γεωργοπάλης, Καλούδης. Έπαιξαν και οι : Δ. Στούπας, Καρράς

Η ανακοίνωση του Αστέρα

Ισοπαλία χωρίς τέρματα για τον Αστέρα απέναντι στον Οδυσσέα Αυλιωτών. Η ομάδα μας κυριάρχησε καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα του Οδυσσέα. Έτσι, η ομάδα μας δεν καταφέρνει να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας, το οποίο θα κατακτήσει η ομάδα του Θιναλιακου. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Αστέρα την επόμενη εβδομάδα απέναντι στον Αστέρα Λιαπαδων.