ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Στ. Πελάης πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Εργατικού ΚέντρουΟ Στ. Πελάης πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Εργατικού Κέντρου

Ο Στ. Πελάης πρόεδρος του Συνδέσμου ξενοδοχοϋπαλλήλων, Στ. Πελάης είναι ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, όπως ορίστηκε από το Πρωτοδικείο.


Σύμφωνα με το πρακτικό της συνεδρίασης για την συγκρότηση σε σώμα της προσωρινής διοίκησης, αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Χ. Γκράτσας, γενικός γραμματέας ο Ν. Θεοφύλακτος, ταμίας η Ελ. Μάζη, έφορος ο Γ. Ανδριώτης και μέλη οι Κ. Σκορδίλης, Ι. Χαλικιόπουλος, Π. Ζήμος και Σ. Αργυρός.

Στην συνεδρίαση και τη μυστική ψηφοφορία μετείχαν έξι διορισμένα από το Δικαστήριο μέλη, οι πέντε της ΔΑΣ/ΠΑΜΕ και ο Σ. Σκορδίλης, ο οποίος μετά τη ψηφοφορία παραιτήθηκε από τη διοίκηση επικαλούμενος λόγους υγείας.

Στο μεταξύ τα μέλη της πλειοψηφίας της απελθούσας διοίκησης επικαλούμενα νομικούς ισχυρισμούς, επανέρχονται ζητώντας τον ορισμό προσωρινής διοίκησης άλλης σύνθεσης, αίτημα το οποίο αναμένεται να κριθεί από το Πρωτοδικείο την Παρασκευή 12/4.

Για τις εξελίξεις αυτές ο Στ. Πελάης και τα μέλη της πλειοψηφίας της προσωρινής διοίκησης έδωσαν συνέντευξη Τύπου.

enimerosi.com