ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κέρκυρα: «Τζόγος» για την επόμενη ημέρα της ομάδας


Κέρκυρα: «Τζόγος» για την επόμενη ημέρα της ομάδας

Το μόνο βέβαιο είναι πως η Κέρκυρα αλλάζει χέρια. Το πού θα καταλήξει, θα το μάθουμε εντός των επόμενων ημερών. Σύντομα, πάντως, όπως λέγεται στο νησί.

Το Sportime αποκάλυψε στο φύλλο της Κυριακής (21/4) την πρώτη πρόταση, η οποία είναι «ερυθρόλευκης» απόχρωσης. Από την Κέρκυρα λένε πως με τη συγκεκριμένη πλευρά είναι σε διαπραγματεύσεις εδώ και περίπου 10 μέρες. Τα όσα έχουν ακούσει, μάλιστα, τους αρέσουν αρκετά. Σε περίπτωση που προκριθεί η συγκεκριμένη λύση, δεν αποκλείεται στο τιμόνι της ομάδας να παραμείνει ο Λάμπρος Γεωργακόπουλος.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, όμως, πως κατατέθηκε και δεύτερη πρόταση. Το έγγραφο, μάλιστα, εστάλη τη Μεγάλη Τρίτη (23/4). Ο Αργύρης Γιώτας (Ionian Hotels) ενημέρωσε πως θα ήθελε να εμπλακεί με τους Φαίακες. Κρίνεται και αυτή η πρόταση ικανοποιητική και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς. Στην Κέρκυρα είχαν άλλες δύο κρούσεις από αλλού, αλλά δεν φαίνεται πως θα δώσουν σημασία σε αυτές.

Φυσικά τις εξελίξεις περιμένουν με αγωνία και οι παίκτες, οι οποίοι είναι αρκετά πίσω στις πληρωμές. Έφυγαν για Πάσχα χωρίς να πάρουν ευρώ, αλλά αυτό που ξεκαθαρίζουν από τη διοίκηση είναι πως «κανείς δε θα χάσει τίποτα. Μόλις κλείσει το deal, θα τα πάρουν όλα».

Να σημειωθεί πως στην ομάδα θέλουν να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ όσο πιο σύντομα γίνεται. «Εντός της επόμενης εβδομάδας, θα έχουμε εξελίξεις», λέγεται και μένει να φανεί και στην πράξη αυτό.

ΠΗΓΗ: sporttime.gr