ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κέρκυρα: Το κίνητρο και το «πάγωμα» των προσφυγών


Κέρκυρα: Το κίνητρο και το «πάγωμα» των προσφυγών

Από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η αναδιάρθρωση, η Football League απέκτησε άλλο ενδιαφέρον. Τα νέα δεδομένα επηρεάζουν φυσικά και την Κέρκυρα.

Οι Φαίακες είναι στην 9η θέση και ο στόχος πια είναι η 10αδα ώστε να είναι του χρόνου στη Super League 2. Το πρόγραμμά τους βατό, αλλά θα πρέπει να αφήσουν οι παίκτες πίσω τους τα όσα έχουν συμβεί.

Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, Κούρος, Αθανασόπουλος και Στέλιος Κρητικός είναι οι τρεις που έχουν κάνει προσφυγή. Στο νησί λένε πως τα χρήματα που διεκδικούν, πάντως, είναι λίγα.

Δεδομένα θα ακολουθήσουν και άλλοι αυτό τον δρόμο, αλλά όχι τώρα. Αυτό που είπαν μεταξύ τους οι παίκτες είναι πως θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για τη 10αδα. Κερδισμένοι θα βγουν, άλλωστε, εάν η Κέρκυρα πάει στη Super League 2. Ο λόγος είναι απλός. Η ΠΑΕ θα πάρει πάνω από 800.000 ευρώ και κάπως έτσι θα μπορέσουν και οι παίκτες να διασφαλίσουν τα χρήματά τους.

Τέλος, ένας από τους λόγους που απολύθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν και αυτός. Στα αποδυτήρια ελέγχθηκε πως με αυτόν στο τιμόνι η ομάδα θα χάσει ακόμα και τον συγκεκριμένο στόχο. Έγιναν, βέβαια, και άλλα για να φτάσουμε στο διαζύγιο, αλλά τα αποτελέσματα δεδομένα δεν ήταν σύμμαχος του «Αναστό»…

ΠΗΓΗ: sportime.gr