ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Μάγκες» ή «τζάμπα μάγκες» - Άνθηδες και Μωραϊτηδες

φωτό F/B Νιοραντίστας


«Μάγκες» ή «τζάμπα μάγκες» - Άνθηδες και Μωραϊτηδες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ert.gr Πρόταση μομφής ζητά η παράταξη ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ του Χρήστου Άνθη εναντίον του πρόεδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστου Μωραίτη. Μάλιστα ο κος Άνθης ζητά από όλες τις παρατάξεις του Περιφερειακού συμβουλίου να την προσυπογράψουν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την ανάρτηση του βιογραφικού του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου το οποίο στην επωδό του καταλήγει αυτολεξεί ως ακολούθως:
Και τώρα είμαι ξανά υποψήφιος με τον Θεόδωρο που ευτυχώς δεν είναι Κερκυραίος γιατί με βασανίζει πάντα η κουβέντα του Μπάρμπα Μήτσου ¨Κερκυραίος και μάγκας δεν γίνεται¨ οπότε με τον Κεφαλλονίτη κάτι γίνεται με όλο αυτό το πράγμα που βαλθήκαμε να τακτοποιήσουμε Γιατί θέλει μαγκιά.

Ζητάμε από το Περιφερειακό συμβούλιο και από όλες τις παρατάξεις να συνυπογράψουν ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ κατά του προέδρου στο αμέσως επόμενο περιφερειακό συμβούλιο .
Η Πρόταση ΜΟΜΦΗΣ να εδράζεται στην συνολική συμπεριφορά του προέδρου όπως αυτή έχει αποτυπωθεί όλο το προηγούμενο διάστημα με τα ζητήματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν δημόσιο χρήμα, αλλά και με αφορμή το τελευταίο του δημοσίευμα το οποίο είναι άκρως προσβλητικό και τορπιλίζει την συνοχή της περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Ο Διαχωρισμός των πολιτών σε Μάγκες Κεφαλλονίτες που εκπροσωπούνται δια του περιφερειάρχη και μη Μάγκες Κερκυραίους, αποτελεί ολίσθημα και μέγιστο ατόπημα για έναν που θέλει να εκπροσωπεί το θεσμό του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου.
Προσβάλει τους πολίτες της Ιόνιας Περιφέρειας βάζει δυναμίτη στα θεμέλια συνοχής μας. Καλούμε την κοινοβουλευτική μας εκπροσώπηση τα κόμματα και όλους τους αυτοδιοικητικούς φορείς να πάρουν θέση. Είμαστε σίγουροι ότι επισήμως, ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση, ο περιφερειάρχης βουλευτές και οι παρατάξεις του Π.Σ. δεν εκφράζονται από τέτοιου είδους δημοσιεύματα και θα πάρουν θέση .

Από τη σατιρική σελίδα F/B ΝΙΟΡΑΝΤΙΣΤΑΣ
Η ΔΕΛFINOS FILM παρουσιάζει «Το Κουτσαβάκι του Ιονίου» σε νέες περιπέτειες.
Παραθέτουμε και μονόλογο από την ταινία:
Και τώρα, αλάνι μου, μπανιζοκοζάρισε τι θα σου πω, γιατί είμαι ξανά-μανά υποψήφιος με τον Θόδωρα, τον Γίγα του Ιονίου άμα λάχει να’ουμ.
Ευτυχώς ο Θόδωρας δεν είναι Παγανέλι, γιατί την άκουσα στερεοφωνικά με την παρόλα του μπάρμπα Μήτσου : “Παγανέλι και μάγκας δε γίνεται”
Οπότε με τον Κεφαλλονίτη Γίγα κάτι γίνεται, με όλο αυτό το πράγμα που βαλθήκαμε να τακτοποιήσουμε.
Γιατί θέλει μαγκιά, άμα λάχει να’ουμ…