ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Παναχαϊκή: «Εγκληματική δράση, άνανδρη επίθεση, αυτή η παρέα θα απομακρυνθεί» - Καταδίκη των επεισοδίων από Κέρκυρα, ευχαριστίες σε δύο στελέχη της Παναχαϊκής


Παναχαϊκή: «Εγκληματική δράση, άνανδρη επίθεση, αυτή η παρέα θα απομακρυνθεί» -  Καταδίκη των επεισοδίων από Κέρκυρα, ευχαριστίες σε δύο στελέχη της Παναχαϊκής

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή τοποθετήθηκε με μια «σκληρή» ανακοίνωση κατά των υπαιτίων για τα επεισόδια και τη διακοπή του ημιτελικού Κ19 με την Κέρκυρα. Οι Πατρινοί ζήτησαν δημόσια συγγνώμη, αναφέρονται σε «εγκληματική δράση, άνανδρη επίθεση» και διαβεβαιώνουν πως «αυτή η παρέα θα απομακρυνθεί».


Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Σήμερα κάποιοι που σε όλους μας πλέον είναι γνωστοί, αμαύρωσαν την τεράστια ιστορία της Παναχαϊκής με την εγκληματική τους δράση και συμπεριφορά σε έναν αγώνα-γιορτή όπως θα έπρεπε να είναι ο ημιτελικός των Νέων.

Δεν χωράνε λόγια να περιγράψουν την ντροπή και την οργή που αισθανόμαστε μετά από τα θλιβερά που συνέβησαν. Ποτέ καμιά ήττα και καμία ενέργεια δεν δικαιολογεί αυτές τις εικόνες ντροπής, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για ένα παιχνίδι νεαρών ποδοσφαιριστών, που έπρεπε να είναι μόνο γιορτή για τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Η ιστορία της Παναχαϊκής σε καμία περίπτωση δεν είναι συνδεδεμένη με τέτοιες σκηνές βίας κατά νεαρών αθλητών, προπονητών και παραγόντων αντιπάλων ομάδων. Δημόσια ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη από την ομάδα της Κέρκυρας για τα έκτροπα που διαδραματίστηκαν και από την πρώτη στιγμή ήμασταν στο πλευρό των ανθρώπων που χτυπήθηκαν από τους ανεγκέφαλους.

Επίσης καταδικάζουμε τον προπηλακισμό των δημοσιογράφων που ενώ έκαναν την δουλειά τους καλύπτοντας την αναμέτρηση, δέχτηκαν άνανδρη επίθεση από κάποιους που νομίζουν ότι θα αποφύγουν τις ευθύνες με την κάλυψη μίας κουκούλας.

Ο φίλαθλος της Παναχαϊκής είναι περήφανος και ξένος με οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά σαν την σημερινή που δεν τον εκφράζει σε καμιά περίπτωση! Ο “ενορχηστρωτής” των σημερινών επεισοδίων και η παρέα του δεν έχουν καμία θέση πλέον στην ομάδα μας. Δεν σεβάστηκαν ούτε καν το γεγονός ότι επρόκειτο για αγώνα όπου συμμετείχαν παιδιά!

Φτάνει πια! Σαν διοίκηση θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν από νομικής άποψης για να είναι εκτός γηπέδου και μακριά από την Παναχαϊκή μας, όλοι εκείνοι που με τις ενέργειες τους προσβάλουν την ιστορία της ομάδας και την πόλη μας.

Καλούμε τις αρχές και κάθε υπεύθυνο να αναλάβει τις ευθύνες του, να μας βοηθήσει να απομονώσουμε αυτά τα ταραχοποιά στοιχεία και να μας επιτρέψει να ξανακάνουμε το γήπεδο μας πόλο έλξης για όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο».

Καταδίκη των επεισοδίων από Κέρκυρα, ευχαριστίες σε δύο στελέχη της Παναχαϊκής

Η ΠΑΕ Κέρκυρα, όπως ήταν αναμενόμενο, καταδίκασε τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της Παναχαϊκής, στον ημιτελικό των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα Κ19 της Football League.


Και ευχαρίστησε για τη στάση τους τον προπονητή της ομάδας νέων, Μάκη Παρασκευόπουλο, και το «κοκκινόμαυρο» στέλεχος, Αηδόνη Νάτση.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα καταδικάζει απερίφραστα τα θλιβερά και απαράδεκτα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο Αγυιάς εις βάρος των ποδοσφαιριστών και μελών της Κ19 της Κέρκυρας στον ημιτελικό Πρωταθλήματος Football League της ομάδας μας με αντίπαλο την αντίστοιχη της Παναχαϊκής.

Ευχαριστεί θερμά τον προπονητή της ομάδας νέων της Παναχαϊκής, Μάκη Παρασκευόπουλο για το αμέριστο ενδιαφέρον του προς τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της Κέρκυρας καθώς και τον εκ του επιτελείου της Παναχαϊκής κ. Αηδόνη Νάτση, που με αυτοθυσία και δεχόμενος προπηλακισμούς από τους φιλάθλους της Παναχαϊκής, προτάσσοντας το σώμα του προστάτευσε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας μας αποτρέποντας τα χειρότερα».

iapopsi.gr