ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αμαρτία το θέατρο και ο κινηματογράφος σύμφωνα με τον «οδηγό αμαρτιών» που μοιράστηκε σε μαθητές!

Αμαρτία το θέατρο και ο κινηματογράφος σύμφωνα με τον «οδηγό αμαρτιών» που μοιράστηκε σε μαθητές!


«Μήπως πηγαίνεις στα θέατρα και τους κινηματογράφους;» Ένα απίστευτο φυλλάδιο… «παιδικό οδηγό εξομολογήσεως» κρατούσαν χθες στα χέρια τους επιστρέφοντας στο σχολείο μετά από εκκλησιασμό μαθητές και μαθήτριες της Λέσβου, όπως αναφέρει δημοσίευμα του τοπικού μέσου stonisi.gr.

Ο οδηγός των αμαρτιών που απευθύνεται μάλιστα και σε παιδιά είναι τρομακτικός και ατέρμονος και αφορά σε έναν «τυπικό» θα λέγαμε απολογισμό, ώστε τα παιδιά με ασφάλεια να… εξομολογηθούν. Οι αμαρτίες έχουν υποκατηγορίες: της γλώσσας, των ματιών, των αυτιών και των χεριών. Είναι όμως τόσες πολλές οι αμαρτίες που μπορεί να κάνουν τα παιδιά που υπάρχει και η κατηγορία με τις… διάφορες.

Απαγορεύεται να πηγαίνεις στα θέατρα και τους κινηματογράφους γιατί δεν είναι του Θεού. Απαγορεύονται και τα "κοσμικά" τραγούδια του ραδιοφώνου. Αδιανόητο επίσης να μην πηγαίνεις κάθε Κυριακή στην εκκλησία και στο κατηχητικό.

Ας σημειωθεί ότι οι ίδιοι οι μαθητές έδωσαν το φυλλάδιο με τις «αμαρτίες» στους εκπαιδευτικούς και ακολούθησε συζήτηση, αλλά και προσπάθεια καθησυχασμού…

Από την άλλη, σε πολλές περιπτώσεις η Εκκλησία έχει φανεί περισσότερο μεγαλόκαρδη σε ό,τι αφορά τις αμαρτίες των τέκνων, και μάλλον επιτρέπει στα παιδιά να επισκέπτονται το θέατρο, ώστε μια παράσταση να μην είναι λόγος ούτε αμαρτίας ούτε… εξομολόγησης.

Βοήθειά μας…


Δείτε τον... "οδηγό":Αδιανόητο: Μοίρασαν

Αδιανόητο: Μοίρασαν