ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά» με τον φασιστο – Αμβρόσιο!


Στη φωτογραφία βλέπετε τον κύριο Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον «σεβασμιότατο» (όπως τον αποκαλεί ο Κουρουμπλής)  φασιστο- Αμβρόσιο (όπως τον αποκαλούμε εμείς). 
Ο κύριος Παναγιώτης Κουρουμπλής είναι εκείνο το ΠΑΣΟΚ που ο ΣΥΡΙΖΑ τίμησε κιαγκάλιασε από νωρίς. Έχει διατελέσει υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα καικοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα είναι από τους εκλεκτούς του ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωβουλή. 
Ο φασιστο- Αμβρόσιος είναι ο Θανάσης Λενής, δηλαδή ο μητροπολίτης που θεωρεί τους  μετανάστες «απεσταλμένους κατακτητές».
Ο φασιστο Αμβρόσιος είναι ο ταγματάρχης χωροφυλακής της χούνταςμε τα γνωστά του άπταιστα χρυσαυγίτικα
Να σημειώσουμε ότι μιλάμε για μια περίοδο που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπου σταθεί και όπου βρεθεί αναφέρεται στο «μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά», μπροστά στις ευρωεκλογές αλλά και γενικότερα. Αναρωτιόμαστε εάν στο «μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά» εντάσσονται και οι ενέργειες του εκλεκτού του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, για τα ακροδεξιοψηφαλάκια… Αναρωτιόμαστε διότι αν δεν αναρωτηθούμε μπορεί να βγάλουμε απευθείας το συμπέρασμα πως ο τυχοδιωκτισμός και η ξεφτίλα τους δεν έχει πάτο. 
ΠΗΓΗ: imerodromos.gr