ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ξεπουλάνε και το Βίδο; Άρχισαν από το εστιατόριο στην Ikos
Ξεπουλάνε και το Βίδο; Άρχισαν από το εστιατόριο στην Ikos

Φαίνεται ότι οι κυνερνώντες αυτό τον τόπο έχουν βαλθεί να μην αφήσουν ούτε σπιθαμή δημόσιας περιουσίας απούλητη. Μετά τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τα χιλιάδες ακίνητα που εκχωρήθηκαν στο Υπερταμείο, τις βραχονησίδες, τον αιγιαλό και ων ουκ έστιν αριθμός, ήρθε και η σειρά του Βίδο. Η αρχή έγινε με το εστιατόριο που μετά από δημοπρασία κατακυρώθηκε στην ξενοδοχειακή αλυσίδα Ikos με 40 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Μπορεί να πει κανείς ότι είναι μια υπερβολή με αφορμή την παραχώρηση του εστιατορίου να γράφουμε για ξεπούλημα του Βίδο. Η πρακτική των κυβερνώντων, όπως και στα λιμάνια, έχει δείξει ότι ξεπουλάνε κομμάτι – κομμάτι κάθε τμήμα της δημόσιας περιουσίας για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Με άλλα λόγια η τακτική της «υποπαραχώρησης»  ακολουθείται και έχει νομοθετηθεί και για τα 10 από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας.

Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  Γιώργος Καλούδης, αναφέρει τα εξής:

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Ότι για 40.000 ευρώ τον χρόνο ο φτωχός κόσμος της πόλης και των προαστείων της Κέρκυρας θα στερηθεί τα μπάνια του και τον χώρο αναψυχής του Βίδου;
Αδυνατούμε να το πιστέψουμε!!!

Απαντήστε απερχόμενε Δήμαρχε κε Νικολούζε!

Ποιοι το ψήφισαν αυτό;

Είχαμε μεν αύξηση του Τουρισμού αλλά 85 εκατ. Ευρώ ήταν λιγότερα τα έσοδα της Κέρκυρας το 2018 με βάση τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας! Στο τέλος αυτό που θα μείνει στην Κέρκυρα και θα παραλάβουμε θα είναι τα σκουπίδια, τα λύματα και η σκόνη!!!