ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση 100.000 ευρώ για το γήπεδο ΝυμφώνΕγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση για το γήπεδο Νυμφών

Δρομολογείται το έργο της κατασκευής γυμναστηρίου και νέων αποδυτηρίων στο Δημοτικό γήπεδο Νυμφών, αφού εγκρίθηκε η Προγραμματική Σύμβαση της ΠΙΝ με τον Δήμο.

Στο σχετικό έγγραφο με ημερομηνία 14/5 αναφέρεται:

"Κατόπιν διαλογικής συζήτησης το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων, αποφάσισε ομόφωνα:

 Εγκρίνει την προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου ¨Κατασκευή αίθουσας γυμναστικής & αποδυτηρίων στο Δημοτικό Γήπεδο Νυμφών¨.

 Εγκρίνει το επισυναπτόμενο στην εισήγηση σχέδιο προγραμματικής σύμβασης για το έργο με τίτλο Κατασκευή αίθουσας γυμναστικής & αποδυτηρίων στο Δημοτικό Γήπεδο Νυμφών¨, μεταξύ της Περιφέρειας


Το ευχαριστήριο  από τον Αχιλλέα Νυμφών:

«Ο Α.Ο. Αχιλλέας Νυμφών ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Θ. Γαλιατσάτο, για την έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Κέρκυρας για την κατασκευή κτηρίου γυμναστηρίου - αποδυτηρίων ποσού 100.000€ στο γήπεδο Νυμφών. Επίσης, ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Κέρκυρας, κ. Ν. Κορακιανίτη, για την συνεισφορά του στο συγκεκριμένο έργο και την εν γένει συνεργασία του».