ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Για το γήπεδο Πετριτή 110 χιλ. ευρώ από την ΠΙΝΣύμφωνα με δελτίο τύπου της ΠΙΝ: Δύο νέοι χώροι άθλησης προστίθενται στον μακρύ κατάλογο εκείνων που έτυχαν στήριξης από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: το γήπεδο Πετριτή στην Κέρκυρα και το γήπεδο ποδοσφαίρου Κατούνης στη Λευκάδα.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος υπέγραψε σήμερα την προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο Πετριτή στη Νότια Κέρκυρα. Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου Κέρκυρας και του Α.Ο. Αστέρα Πετριτή. Στην υπογραφή παρέστη ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Λεωνίδας Στούπας.

Με την προγραμματική σύμβαση η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αναλαμβάνει την μελέτη και εκτέλεση έργων κατασκευής νέας κερκίδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΟ Αστέρα Πετριτή, και διαθέτει ποσό 110.000 ευρώ για την υλοποίησή του.
Το έργο θα παραδοθεί στο Δήμο Κέρκυρας που θα είναι υπεύθυνος για τη συντήρησή του συνεπικουρούμενος από τον ΑΟ Αστέρα Πετριτή.


Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος επίσης υπέγραψε τη σύμβαση για την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Κατούνης Λευκάδας. Η σύμβαση ανέρχεται στο ποσό των 54.848,05 ευρώ και ο ανάδοχος αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραδώσει ολοκληρωμένο το έργο, εντός τριών μηνών.

“Συνεχίζουμε σταθερά και με συνέπεια να δημιουργούμε νέους χώρους άθλησης, γήπεδα και στάδια για να δώσουμε διέξοδο στη νεολαία στα νησιά μας για δημιουργικές ενασχολήσεις. Επιπλέον παρεμβαίνουμε, συντηρούμε και πραγματοποιούμε απαραίτητες εργασίες στους υπάρχοντες χώρους άθλησης, προκειμένου να είναι ασφαλείς οι αθλητές και οι αθλήτριες και να έχουμε αξιόπιστα γήπεδα και στάδια, ικανά να φιλοξενήσουν μεγάλες διοργανώσεις. Εμείς είμαστε εδώ και συνεργαζόμαστε με όλους όσοι ζήτησαν την συνδρομή μας και όλους όσοι κατέθεσαν αιτήματα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτή την κατεύθυνση γιατί η κατάσταση που παραλάβαμε στα νησιά μας ήταν αποκαρδιωτική και στο θέμα των αθλητικών υποδομών”, δήλωσε ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Η ανακοίνωση του ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ

Σημαντικότατο βήμα για την περαιτέρω βελτίωση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού γηπέδου Πετριτή, καθώς υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή κερκίδας ύψους 110.000 ευρώ. Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Γαλιατσατο, ο οποίος συναντήθηκε απόψε με τον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Λεωνιδα Στούπα, και με προσωπικές του ενέργειες κατάφερε να φέρει την ομάδα μας πιο κοντά στο όνειρο, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία ενός γηπέδου-στολιδι. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την Αντιπεριφερειάρχη κ. Νικολέτα Πανδή καθώς και τον Λεωνίδα Παγκράτη για την πολύτιμη συμβολή τους!
Υπεύθυνος Τύπου
Παγκρατης Χαράλαμπος