ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φινιαλίστ η Κέρκυρα Κ19 - Πρωταθλητής της Football League ο Ηρακλής (pics)


Φινιαλίστ η Κέρκυρα Κ19 - Πρωταθλητής της Football League ο Ηρακλής (pics)

Την κορυφή της Football League Κ19 κατάκτησαν οι μικροί του Ηρακλή κερδίζοντας στον τελικό της διοργάνωσης την Κέρκυρα με 1-2. Εξαιρετική η πορεία των νέων της Κέρκυρας που πάλεψαν, αλλά ηττήθηκαν με 2 - 1

Αντίθετη πορεία από την ανδρική ομάδα του Ηρακλή, πραγματοποίησε η Κ19 των «κυανόλευκων».  Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα της Football League Κ19, επικρατώντας επί της αντίστοιχης ομάδας της Κέρκυρας με 1-2.

Οι μικροί του Γηραιού παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, κατάφεραν αρχικά να τερματίσουν στην πρώτη θέση του βορείου ομίλου και στη συνέχεια μέσω την διαδικασία των play off, βρέθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης εκεί όπου αντιμετώπισαν την Κέρκυρα.

H ομάδα της Θεσσαλονίκης με δύο τέρματα του Μακρή στο 8ο και στο 47ο λεπτό, επικράτησαν επί της Κέρκυρας με 1-2. Οι Φαίακες είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν στο 16ο λεπτό με τον Τσάνη, αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ηρακλής βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ηρακλής: Μαυροματίδης, Μανακίτσας, Κριτσιάνης, Φασουλάκος , Χατζηστογιάννης, Γιαννακόπουλος, Κυζιρίδης, Στόϊος (91΄Ταουσάνης), Αβραμίδης (79΄ Αποστόλου), Μακρής (83΄ Μαγκούτης), Τζούτζιος (93΄Αναστασιάδης).

A.O. Κασσιόπη: Παγκράτης, Γκόγκος, Βλάχος, Γκίτσης, Πιτσόλης, Κέντρος, Παναγιωτίδης (88΄Αρμενιάκος), Τσάνης, Μπαμιόγλου, Γκασίδης (69΄ Καρύδης), Φετεινίδης (83΄Μπουντάνι).

Σκόρερς: 0-1 Μακρής (8΄), 1-1 Τσάνης (16΄), 1-2 Μακρής (47΄)

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Κίτρινη: Μανακίτσας, Μπαμιόγλου, Παγκράτης, Στόϊος, Κέντρος,