ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στερνό ταξίδι για τη Χρυσούλα Χονδρογιάννη - Το πένθος του Γιάννη...Στερνό ταξίδι για τη Χρυσούλα Χονδρογιάννη - Το πένθος του Γιάννη...


Έφυγε από τη ζωή για το στερνό ταξίδι η Χρυσούλα Χονδρογιάννη, σύζυγος του προπονητή και προέδρου του Συνδέσμου προπονητών Κέρκυρας Γιάννη Χονδρογιάννη. Μια εξαιρετική γυναίκα η Χρυσούλα έδινε εδώ και δέκα χρόνια τη δική της μάχη, ανεβαίνοντας τον Γολγοθά της για να κρατηθεί στη ζωή.

Σε αυτή τη μάχη είχε δίπλα της τον σύζυγό της Γιάννη που με αξιοπρέπεια της συμπαραστάθηκε μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Γιάννης προσπαθούσε να είναι συνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις έχοντας στην ψυχή του τον μεγάλο πόνο. Ουκ ολίγες φορές, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες για το ρεπορτάζ του Κρόνο, τον βρίσκαμε στο Νοσοκομείο στο πλάι της συζύγου του. Με περίσσιο θάρρος και ψυχική δύναμη κατάφερε να αντεπεξέλελθει σε αυτές τις δυσκολίες και να είναι συνεπής ως επαγγελματίας συμβάλλοντας καταλυτικά στο επίτευγμα του Κρόνου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Γεννημένος νικητής ο Γιάννης,  αλλά  τον θάνατο κανείς δεν μπορεί να τον νικήσει.

Ο ίδιος ο Γιάννης Χονδρογιάννης ανακοίνωσε  το θλιβερό γεγονός από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέροντας:  “πάλεψες με αξιοπρέπεια, θάρρος, θράσος, δύναμη. Κέρδισες πολλές μάχες 10 χρόνια τώρα. Τα κατάφερε, σε νίκησε, μας νίκησε. Καλό σου ταξίδι Χρυσούλα μας! Καλό ταξίδι…” . Η θλιβερή είδηση σκόρπισε τη θλίψη όχι μόνο στον χώρο του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου στον οποίο ο Γιάννης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, αλλά σε όλο το νησί. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή (3/5), στις 16:00, στο Σκριπερό,

Εκατοντάδες τα μηνύματα συμπαράστασης που έχει δεχτεί ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών και η οικογένειά του, τόσο κατ’ ιδίαν, όσο και μέσα των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Χαρακτηριστικό το παρακάτω μήνυμα του προέδρου της ΕΠΣΚ Π. Ποζίδη:
Για τη Χρυσούλα και το Γιάννη

Μερικές φορές στη ζωή μας η σιωπή μπορεί να εκφράσει τα πιο σημαντικά μηνύματα της καρδιάς και της ψυχής μας.
Άλλοτε πάλι μια ματιά που διεισδύει στα εσώψυχα των ανθρώπων μπορεί να διαβάσει τα συναισθήματα, τους φόβους, τις αγωνίες, τις ελπίδες και τους πόθους!
Δε θυμάμαι αν γνώρισα τη Χρυσούλα προσωπικά. Η πολύχρονη ταλαιπωρία της την απομάκρυνε από όλους. Δεν μπορούσα και να ρωτήσω το Γιάννη, τις πάμπολλες φορές, που μοίραζε το λιγοστό χρόνο της επικοινωνίας μας για να μου μιλήσει για εκείνην. Σχεδόν πάντα.

Διάβασα πριν λίγο για το τέλος! Όσο προετοιμασμένος και να είσαι για αυτό ποτέ δεν το αποδέχεσαι εύκολα και ποτέ δε σε βρίσκει έτοιμο. Πάντα σε λυγίζει, πάντα σε ξαφνιάζει.
Ακόμη κι αν πολλές φορές μέσα σου λες ότι αυτό το τέλος ή η αρχή των ουρανών μπορεί να είναι η λύτρωση για τα επίγεια, για το σκληρό βασανισμό που βιώνει ένας άνθρωπος!
Είμαι συγκλονισμένος! Πιο πολύ γιατί η (οικογενειακή) ζωή του Γιάννη και της Χρυσούλας είναι το πρότυπο της δύναμης της αγάπης, της συντροφικότητας, της αξιοπρέπειας, του αλληλοσεβασμού!

Γιατί τις πολύ δύσκολες ώρες του ο Γιάννης με το χαμόγελο και το αστείρευτο χιούμορ του μας έκανε δυνατούς και τολμηρούς κι ας είχε να αντιμετωπίσει τόσα.
Θερμά συλλυπητήρια Γιάννη! Στο ταξίδι που κίνησε να πάει η Χρυσούλα έχει να θυμάται έναν όμορφο άνθρωπο στο πλάι της! Να έχεις δύναμη για όσα είναι μπροστά σου..
Με μεγάλη εκτίμηση,
Παναγιώτης Ποζίδης
Πρόεδρος Ε.Π.Σ Κέρκυρας

Το www.argyrades.gr φράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη και τα συλλυπητήρια προς τους συγγενείς της Χρυσούλας και στον αγαπημένο  φίλο μας Γιάννη Χονδρογιάννη.