ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«ΕΚΚΙΝΗΣΗ» : Φτάνει πια η κοροϊδία!


«ΕΚΚΙΝΗΣΗ» : Φτάνει πια η κοροϊδία!

Δελτίο τύπου:

Πραγματική πρόκληση αποτελεί η απάντηση του κ. Κορωνάκη από τον ΣΥΔΙΣΑ Νομού Κέρκυρας στο αίτημα της αναπληρώτριας προέδρου της δημοτικής κοινότητας Κερκυραίων κ. Μεταλλινού για παροχή στοιχείων, όσον αφορά τα απορρίμματα. Στο έγγραφο αυτό, που φέρει την υπογραφή του κ. Κορωνάκη, αναφέρεται ότι όχι μόνο δεν έχει σταματήσει το πρόγραμμα κομποστοποίησης του δήμου Κέρκυρας, αλλά έχει και εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς κομποστοποιείται το 43% των σύμμεικτων σκουπιδιών της εισερχόμενης ποσότητας και το υπόλειμμα δεματοποιείται και διοχετεύεται σε κάποιον από τους νόμιμους ΧΥΤΥ, που λειτουργούν στο νησί μας.

Η κοροϊδία έχει και τα όριά της! Πρέπει να είμαστε όλοι τρελοί, που θεωρούμε ότι τόσο καιρό στο χώρο του κομπόστ στο Τεμπλόνι απορρίπτονται σύμμεικτα σκουπίδια και έχουν συγκεντρωθεί εκεί πάνω από 40.000 τόνοι απορριμμάτων. Πρέπει να είμαστε τρελοί, που τόσο καιρό θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κάποιος νόμιμος ΧΥΤΥ στην Κέρκυρα. Πρέπει όλοι σε αυτές τις δημοτικές εκλογές να είμαστε τρελοί, που ζητάμε τη δημιουργία ΧΥΤΥ στο νησί μας, αφού από το επίσημο έγγραφο του ΣΥΔΙΣΑ πληροφορούμαστε ότι μόλις το 50% του υπολείμματος, που παραμένει μετά την επεξεργασία, οδηγείται σε νόμιμους χώρους ΧΥΤΥ, όπου και εναποτίθεται. Δηλαδή κατά τον ΣΥΔΙΣΑ, η Κέρκυρα δεν έχει μόνο έναν ΧΥΤΥ, αλλά πολλούς!

ΕΛΕΟΣ!!! Με όλους αυτούς, που τόσο καιρό με ψέματα διαχειρίζονται τις ζωές, τις τύχες μας και το μέλλον του νησιού.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! Με όλους τους επίδοξους σωτήρες, που δεν τολμάνε καν να κοιτάξουν τον Κερκυραϊκό λαό στα μάτια και να πουν την αλήθεια.

Ας τους αφήσουμε στο παρελθόν.

Με νέους ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά, χωρίς δεσμεύσεις και υπόγειες συμφωνίες, κάνουμε.
dfghj