ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αιφνίδιος θάνατος του δημοτικού υπάλληλου Βασίλη Μίαρη εν ώρα εργασίαςΑιφνίδιος θάνατος του Βασίλη Μίαρη εν ώρα εργασίας

Την ώρα που εργαζόταν άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, Δευτέρα 13/5,  στον ‘Αη Γιώργη Αργυράδων ο 54χρονος εργαζόμενος στον Δήμο Κέρκυρας, στη ΔΕΥΑΚ Βασίλης Μίαρης. Ανακοπή καρδιάς θεωρείται η πιθανότερη αιτία του αιφνίδιου θανάτου.

Τραγική ειρωνεία ότι ο Βασίλης άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που εργαζόταν ως καταμετρητής της ΔΕΥΑΚ περίπου 150 μέτρα από το Ιατρείο.

Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε την ευρύτερη περιοχή. Ο Βασίλης ήταν ένας καλόκαρδος και ξεχωριστός άνθρωπος. Ξεχώριζε για την τιμιότητα και την εργατικότητά του. Όσοι τον γνώριζαν έλεγαν τα καλύτερα λόγια για το πόσο ευσυνείδητα δούλευε και πρόσφερε. 

Άνθρωπος κοινωνικός, της παρέας, ξεχώριζε για το χιούμορ του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Εξαιρετικός οικογενειάρχης και πατέρας. Η απώλειά του μεγάλη για ντους οικείους και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στη γενέτειρα και τόπο κατοικίας του, στο Περιβόλι.


ΤΟ www.argyrades.gr εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος