ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μαζική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Γ. Κουλούρη στον Άη Μαθιά σε κλίμα αισιοδοξίας


Συγκέντρωση στον Αη Μαθιά

Μαζική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Γ. Κουλούρη στον Άη Μαθιά σε κλίμα αισιοδοξίας

Την Τρίτη 21 Μάη πραγματοποιήθηκε μαζική  συγκέντρωση – συζητηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου του Αη Μαθιά. Στην εκδήλωση μίλησαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Γιώργος Κουλούρης, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Αρμενιάκος, ο Λάμπης Ανδριώτης υποψήφιος του τοπικού Συμβουλίου και ο Σπύρος Γιαννούλης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Στις ομιλίες τους οι υποψήφιοι ανέδειξαν την ανάγκη να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε δήμο, περιφέρεια και ευρωβουλή, γιατί τα τοπικά και τα γενικότερα προβλήματα έχουν κοινή μήτρα τις αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται. Τόνισαν οτι για να δούμε κάποια βελτίωση στην ζωή της των εργαζομένων, των μικρών επαγγελματιών, των αγροτών και της νεολαίας θα πρέπει αναδειχθούν Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές που θα απειθαρχούν στις εντολές των εκάστοτε κυβερνήσεων και της ΕΕ υπηρετώντας τα λαϊκά συμφέροντα.

Εκφράστηκε τέλος η αισιοδοξία για την πορεία της εκλογικής μάχης και δόθηκε ραντεβού για τους αγώνες που έρχονται μετά τις εκλογές.

 lascorfu