ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το κόστος των προεκλογικών εξαγγελιών της κυβέρνησης αναλαμβάνει ο Σκρουτζ Μακ Ντακ


Το κόστος των προεκλογικών εξαγγελιών της κυβέρνησης αναλαμβάνει ο Σκρουτζ Μακ Ντακ

Την πρόθεση του να αναλάβει το κόστος των προεκλογικών εξαγγελιών της κυβέρνησης ανακοίνωσε ο Σκρουτζ Μακ Ντακ

Σε μια απίστευτη κίνηση γενναιοδωρίας που θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να πραγματοποιήσει τις εξαγγελίες της χωρίς δημοσιονομικό κόστος προχώρησε ο γνωστός απιθανοκατομμυριούχος Σκρουτζ Μακ Ντακ, ο οποίος δήλωσε σήμερα ότι θα πληρώσει το σύνολο των παροχών που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους από το θησαυροφυλάκιο του στη Λιμνούπολη, παρουσία του ανιψιού του Ντόναλντ και των Χιούη, Λιούη και Ντιούη, ο κ. Μακ Ντακ δήλωσε πως θα διαθέσει την αμύθητη περιουσία του -στην οποία κάνει καθημερινά βουτιές- προκειμένου να στηρίξει τις προεκλογικές εξαγγελίες του Μαξίμου.
Υπολογίζεται ότι η περιουσία του Μακ Ντακ ανέρχεται σε 6 απιθανικομμύρια, 7 φανταστικομμύρια, 8 πολυμυριαδομμύρια, 9 δισεκατομμύρια, 1 εκατομμύριο, 23 δολάρια και 45 σεντς, ποσό που θεωρείται υπεραρκετό για την υλοποίηση όλων των παροχών που αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση μέχρι την ημέρα των εκλογών, την πρόσληψη όλων των Ελλήνων στο Δημόσιο και δωρεάν φρέντο για τους πολίτες εφ’όρου ζωής.

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση έχει προκαλέσει ενθουσιασμό τόσο στο κυβερνητικό επιτελείο, όσο και στους πολίτες, παρά τις επιφυλάξεις των οικονομολόγων οι οποίοι επεσήμαναν ότι ο Σκρουτζ Μακ Ντακ δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο και επιπρόσθετα είναι πάπια.

«Δε μας ενδιαφέρει αν είναι υπαρκτό πρόσωπο» είπαν κάποιοι πολίτες που μίλησαν σε δημοσιογράφους, «μας αρκεί που λέει αυτά που θέλουμε να ακούσουμε.»

ΑΠΟ TO VATRAXI