ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μεγάλη συμμετοχή των ψηφοφόρων σε Κέρκυρα και Παξούς


Μεγάλη η ανταπόκριση των ψηφοφόρων σε Κέρκυρα και ΠαξούςΑρκετά ικανοποιητική είναι μέχρι αυτή την ώρα η ανταπόκριση των ψηφοφόρων, στις κάλπες σε Κέρκυρα και Παξούς, με τους ετεροδημότες να έχουν έρθει προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αλλά και τους 17χρονους να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της κάλπης.

Παρότι σε πολλά εκλογικά τμήματα, φαίνεται να υπάρχουν ελλείψεις στις εφορευτικές επιτροπές, η εκλογική διαδικασία μέχρι αυτή την ώρα δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Οι ψηφοφόροι στο Ιόνιο καλούνται να εκλέξουν εκτός από Ευρωβουλευτές, τη νέα Περιφερειακή Αρχή, από οκτώ συνδυασμούς που διεκδικούν τις 41 έδρες του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων.

Στον κεντρικό δήμο Κέρκυρας δέκα συνδυασμοί διεκδικούν τις 45 έδρες του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, τέσσερις συνδυασμοί διεκδικούν τις 27 έδρες του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας, πέντε συνδυασμοί τις 27 έδρες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και τέσσερις συνδυασμοί τις 17 έδρες του Δήμου Παξών.

Στην Κέρκυρα έχουν στηθεί κάλπες σε 470 εκλογικά τμήματα και στους Παξούς σε 12 εκλογικά τμήματα.

ΠΗΓΗ: zougla.gr