ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έρχεται η ώρα των αποφάσεων για την Κέρκυρα


Κέρκυρα: Έρχεται η ώρα των αποφάσεων

Το προσεχές τριήμερο είναι πολύ σημαντικό για την Κέρκυρα σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που απασχολεί κυρίως είναι το διοικητικό όπου αναμένονται εξελίξεις.

Η κατάσταση στα διοικητικά θέμα του συλλόγου των Φαιάκων είναι ρευστή. Ήδη έχουν φτάσει στα γραφεία της ομάδας δύο προτάσεις για την επόμενη μέρα.

Η μία όπως έχει αποκαλύψει το Sportime στο φύλλο της Κυριακής 21 Απριλίου είναι… από τον εφοπλιστικό κόσμο της Αθήνας και η δεύτερη είναι από τον Αργύρη Γιώτα.

Ο τελευταίος είναι ο ιδιοκτήτης της σειράς των ξενοδοχείων «Ionian Hotels» και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει την ομάδα.

Οι διοικούντες έχουν βάλει κάτω και τις δύο προτάσεις και αναλύουν τα δεδομένα που εμπεριέχει η καθεμία.

Οι πληροφορίες που έρχονται από το σύλλογο είναι ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις και ενδεχομένως να γίνουν και ανακοινώσεις.

Αποδεκατισμένη με την Παναχαϊκή
Στο μεταξύ, υπάρχει και το τελευταίο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Ο στόχος για την είσοδο στη δεκάδα, που προϋποθέτει και τη συμμετοχή στο Super League 2 επιτεύχθηκε.

Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι το παιχνίδι θα είναι αδιάφορο για τους παίκτες του Τάσου Θέου, ή τουλάχιστον για όσους έχουν απομείνει.

Ο Έλληνας προπονητής έχει πάρα πολλά προβλήματα, σε σημείο να δυσκολεύεται να βγάλει αποστολή.

Συγκεκριμένα οι Ιωάννου, Κουτζαβασίλης, Πασάς είναι τιμωρημένοι και οι Σπίνουλας, Λινδράδος είναι τραυματίες.

Επίσης, οι Τουράμ, Μότα, Βίλα και Αποστολίδης έχουν επιπλέον μέρες άδειας και γυρίζουν την τελευταία στιγμή.

Τέλος, πέθανε ο παππούς του Μπράνισλαβ Νίκιτς και γι’ αυτό απουσίαζε από τις προπονήσεις. Λογικά χάνει και εκείνος το τελευταίο ματς της σεζόν.

ΠΗΓΗ: Sportime