ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει, μαζί με ΝΔ και ΛΑΟΣ, ακροδεξιό με πατέντα για δήμαρχο…


Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει, μαζί με ΝΔ και ΛΑΟΣ, ακροδεξιό με πατέντα για δήμαρχο…


Μύλος: Υπουργός στηρίζει, μαζί με ΝΔ και ΛΑΟΣ, ακροδεξιό με πατέντα για δήμαρχο…Τουρλουμπούκι στις δημοτικές εκλογές: Όλοι Μαζί πιο δυνατοί…

Γράφει ο εικόνομιστ

Υπουργός της κυβέρνησης, στηρίζει ακροδεξιό με πατέντα για τη Δημαρχία Κερατσινίου – Δραπετσώνας. ΜΑΖΙ μπορούμε ο τίτλος του συνδυασμού και στηρίζεται από ΝΔ και ΛΑΟΣ.

Πρόκειται για πολιτικά δύσκολες χορευτικές καντρίλιες, για αμφότερα τα κόμματα του νέου δικομματισμού, ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ.

Η Κατερίνα Παπακώστα, αναπληρώτρια υπουργός «Προστασίας του Πολίτη» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής του κόμματος Ν.Ε.Ο. (Νέα Ελληνική Ορμή), στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο Κερατσινίου- Δραπετσώνας Φίλιππο Καμπούρη.

Αυτό προκύπτει από σχετική ανακοίνωση του κόμματος, η οποία εκδόθηκε μετά από συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του στην οποία συμμετείχε και η πρόεδρος Κατερίνα Παπακώστα.

Ως φαίνεται, λόγω της εξειδίκευσης και μακράς θητείας τού υποψηφίου δημάρχου στην λεγόμενη Trash TV, στην εκπομπή του οποίου μόνιμο στασίδι δίκην συμπαρουσιαστή, είχε ο αυτοαποκαλούμενος Εθνικός Σταρ –Μίστερ Εθνικά Μπούτια, Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ – ΛΑΟΣ – Ν.Ε.Ο. και ΝΔ μπλέξαν και πολιτικά τα μπούτια τους.

Σημειώνουμε ότι ο Φίλιππος Καμπούρης εξακολουθεί να παρουσιάζει την εκπομπή «Στη Φόρα» στο κανάλι ΑΡΤ του ΛΑΟΣ και του Γ. Καρατζαφέρη. Όποιος θέλει να πληροφορηθεί για τις προηγούμενες δημοσιογραφικές του επιδόσεις, μπορεί να γκουγκλάρει «Βασιλιάς της Trash TV» ή να αναζητήσει στο διαδίκτυο εκπομπές του στο EXTRA3 με τον τίτλο: Hell tv, Δεν ήξερες, Δε ρώταγες;

Όσο για τις πολιτικές του επιδόσεις, αναφέρουμε ότι ως στέλεχος της ΝΔ είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με το ψηφοδέλτιο του Πέτρου Μαντούβαλου, Πειραιάς, Πόλη –Θρύλος.

2 σε 1 λοιπόν! Με την απήχηση τής Trash TV αφενός και την εμβέλεια στον ακροδεξιό χώρο αφετέρου, περιζήτητος ο κ. υποψήφιος δήμαρχος…

Τώρα, το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, στην κυβέρνηση τού οποίου συμμετέχει η πρόεδρος της Ν.Ε.Ο., στηρίζει άλλον υποψήφιο στον ίδιο Δήμο, από ό,τι καταλαβαίνουμε πρέπει να θεωρείται λεπτομέρεια: Ούτως ή άλλως, τέτοιες ανορθόδοξες χιαστί συνάψεις, έχουν παράδοση στις λεγόμενες «αυτοδιοικητικές εκλογές». Συχνά είχαν και πολιτικό βάθος, καθώς οι μελλοντικές κεντρικότερες πολιτικές συγκλίσεις και συμπλεύσεις λανσάρονταν πρώτα στο δοκιμαστήριο των Δημοτικών και Νομαρχιακών Συμβουλίων.

Σήμερα πάντως, που η πολιτική γραμμή και ρότα είναι ομολογημένα προκαθορισμένη και από τα διευθυντήρια των Βρυξελλών, των τραπεζιτών και του κεφαλαίου υπαγορευμένη, σήμερα που οι εκλογές δε γίνονται παρά για να «εκλέξουμε» το διαχειριστή μιας ήδη προαποφασισμένης πολιτικής, είναι ευκολότερο να προκύπτουν τέτοιες παράδοξες διασταυρώσεις.

Εν κατακλείδι: Ακροδεξιούς στηρίζει κυβερνητικό στέλεχος, και μάλιστα στις γειτονιές του Παύλου Φύσσα…
Και έχουν το θράσος να καλούν τον κόσμο να τους ψηφίσει, για να βάλουν φρένο λέει, στην ενίσχυση της ακροδεξιάς, μια ενίσχυση που προκαλεί η ίδια η πολιτική τους, η πολιτική της ΕΕ και του κεφαλαίου…

ΠΗΓΗ: pandiera.gr