ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σταθερά ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου με Κώστα Καλούδη: «Ταυτίζονται οι φιλοδοξίες μου με της ομάδας…»


Σταθερά ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου με Κώστα Καλούδη: «Ταυτίζονται οι φιλοδοξίες μου με της ομάδας…»

Ότι ο Κώστας Καλούδης συνεχίζει στον πάγκο του Κεραυνού Αγίου Νικολάου δεν είναι είδηση. Και πώς να είναι, αφού ο Κώστας εδώ και χρόνια είναι βασικός πυλώνας της ομάδας και έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε μια ομάδα με πενιχρά μέσα να δίνει βάρος στις υποδομές και στα νεαρά, έστω και λίγα, παιδιά, να παίζει καλό ποδόσφαιρο στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι. Μάλιστα οι δυο τελευταίες χρονιές είναι ιστορικές, αφού ο Κεραυνός πέρυσι πέτυχε να ξεφύγει από τα δεδομένα της Β΄ ΕΠΣΚ και φέτος  είχε μια ανοδική πορεία φτάνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α' τοπικής Κατηγορίας και στη συμμετοχή της στα play offs ανόδου στην Α1', ενώ έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες.

Έτσι λοιπόν η παραμονή στο … σπίτι του ήταν δεδομένη παρά τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες, μιας και ο Κώστας δεν είναι λύση ανάγκης για τον Κεραυνό, αλλά έχει δείξει δείγματα της μεγάλης αξίας του ως προπονητής. Άλλωστε αυτό αναγνωρίζεται από όλους, όχι μόνο στον Άγιο Νικόλαο, αλλά σε όλο το νησί.

Ο Κώστας Καλούδης σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.gr τόνισε: «Συνεχίζω στην ομάδα γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ακόμα ψηλότερα και να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει. Μέχρι τώρα προσπαθούμε παρά τις δυσκολίες να χτίσουμε γερές βάσεις για την ομάδα, να δώσουμε τη δυνατότητα σε νεαρούς παίκτες να αναδειχθούν και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Παραμένω πιστεύοντας ότι τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα και ευελπιστώντας σε μια ακόμα καλύτερη πορεία τη φετινή χρονιά. Με άλλα λόγια οι φιλοδοξίες μου ταυτίζονται με της ομάδας».

Η επίσημη ανακοίνωση του Κεραυνού:

«Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον μέχρι τώρα προπονητή και κατά μεγάλο βαθμό υπεύθυνο για την πορεία της ομάδα τα τρία τελευταία χρόνια, Κώστα Καλούδη. Παρά τις αρκετές και ενδιαφέρουσες προτάσεις που είχε, επέλεξε να ακολουθήσει την καρδιά του και να μείνει στην ομάδα του χωριού του. Εμείς από την πλευρά μας τον ευχαριστούμε πολύ και δεσμευόμαστε ότι θα έχει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του!»