ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αν υπήρχε βλακειόμετρο θα το τερμάτιζε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κωνσταντινέας


Αν υπήρχε βλακειόμετρο θα το τερμάτιζε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κωνσταντινέας


Τώρα σοβαρά, δεν αισθάνεσαι τουλάχιστον αμηχανία όταν καθημερινά διαπιστώνεις ότι υπάρχουν απίστευτα γελοίοι άνθρωποι που ο ελληνικός λαός τους πληρώνει με χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα για να παριστάνουν τους "εκπροσώπους" του, στο κοινοβούλιο τους;

Και εντάξει να ακούς τον Βασίλη Λεβέντη να κάνει αντιπολίτευση στον Τσίπρα γιατί ο πρωθυπουργός "δεν εξομολογείται και δεν κάνει τον σταυρό του, όπως έκανε ο Χριστός". (Μιλάμε ο τύπος, όπως πάντα, είναι πολύ μπροστά απ' τα γεγονότα, ανακαλύπτοντας ότι ο Χριστός έκανε τον σταυρό του ... πριν σταυρωθεί).

Φυσικά, γνωστός γελωτοποιός απ' την δεκαετία του '80, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, έχει το ακαταλόγιστο σε ό,τι λέει. (Άλλη πονεμένη ιστορία ότι βρέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και τον έχρισαν αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος).

Το να διαβάζεις όμως τουιτάρισμα του βουλευτής Μεσσηνίας του κυβερνητικού κόμματος, Πέτρου Κωνσταντινέα, που θέλοντας να δικαιολογήσει τις διακοπές με κότερο που έκανε ο πρωθυπουργός, να επικαλείται τον Τσε και τον Φιντέλ αυτό σε ξεπερνάει!

Το μέγεθος της ανοησίας του Συριζαίου βουλευτή δεν επιδέχεται σχολιασμό. Απλώς επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά η ρήση -η οποία λανθασμένα αποδίδεται στον Αϊνστάιν- "Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος".

ΠΗΓΗ: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ


Το δικαίωμα στην αυτογελοιοποίηση

 ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ

Η προσπάθεια ορισμένων να γίνουν «βασιλικότεροι του βασιλέως» είναι μια παλιά ιστορία. Τις περισσότερες φορές αυτό που καταφέρνουν είναι να (αυτο)γελοιοποιούνται. Κάθε τόσο εμφανίζονται και υπερασπίζονται (;) τον (κάθε) πρόεδρο, τον (κάθε) υπουργό, τον καθένα που έχει εξουσία, θεωρώντας μάλλον πως θα πάρουν εύσημα. Έχουν μια ομοιότητα μεταξύ τους, που προφανώς δεν έχει να κάνει με την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά με εκείνο τον τρόπο που αναγνωρίζει κανείς σε όλους τους «αυλικούς».

Αυτά μας ήρθαν στο μυαλό όταν είδαμε το «τιτίβισμα» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίου Πέτρου Κωνσταντινέα, ο οποίος προσπάθησε να βάλει στο ίδιο κότερο τον Τσίπρα, τον Κάστρο και τον Γκεβάρα. Κατάφερε, μάλιστα, να τοποθετήσει και τον εαυτό του στο «κάδρο».

Ο κύριος Κωνσταντινέας, επειδή είναι κάμποσο «αριστερός» (τόσο όσο γενικότερα ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ των μνημονίων, του ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας, της αμερικανοΝΑΤΟφροσύνης κ.ο.κ), μας ενημέρωσε πως και ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα και ο Φιντέλ Κάστρο έχουν πάει σε κότερο, παραθέτοντας μια φωτογραφία.«Ήμουν κι εγώ μαζί με τον Ερνέστο και τον Φιντέλ», έγραψε.

Δεν πρόκειται να αναλύσουμε τις διαφορές (με κότερα και χωρίς κότερα) του Φιντέλ Κάστρο και του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πέτρο Κωνσταντινέα…

Ας φαντάζεται ό,τι θέλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Μπορεί και να «βλέπει» τον εαυτό του σαν Γκεβάρα και τον Τσίπρα σαν Κάστρο στο πλοίο «Γκράνμα». Ο καθένας έχει δικαίωμα στην (αυτο)γελοιοποίηση.