ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αισιοδοξία πως τελειώνει το deal μεταβίβασης της Κέρκυρας


Κέρκυρα: Αισιοδοξία πως τελειώνει το deal μεταβίβασης

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει το θέμα της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Κέρκυρα. Αυτό λένε τουλάχιστον στο νησί.

Η υπόθεση έχει τραβήξει περισσότερο απ’ ό,τι αρχικά εκτιμούσαν ορισμένοι. Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε και μία φήμη πως τελικά το ντιλ θα στραβώσει.

Ωστόσο, ο Λάμπρος Γεωργακόπουλος, ο άνθρωπος που τρέχει προσωπικά τις επαφές με τους ενδιαφερόμενους, ξεκαθάρισε στο περιβάλλον του πως όλα κυλούν ομαλά.

Αυτό που έλεγε, μάλιστα, σε δικούς του ανθρώπους ήταν πως «πλέον μένουν μόνο κάποιες υπογραφές». Άμεσα θα φανεί, εάν αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν πως ο Γεωργακόπουλος, νυν μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ Κέρκυρα, θα ταξιδέψει ξανά την Τετάρτη (22/5) στην Αθήνα ώστε να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Είναι πολλοί εκείνοι που περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις και πρώτοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Υπενθυμίζεται πως έβαλαν πλάτη σε όλο το δεύτερο μισό της σεζόν. Η υπομονή, όμως, εξαντλείται. Περιμένουν αφενός να πάρουν τις αποφάσεις τους για τη συνέχεια της καριέρας τους και αφετέρου να δουν τι θα γίνει με τα χρήματά τους.

Τέλος, αυτό που υποστηρίζουν οι Φαίακες είναι πως εξ αρχής η πραγματικά δελεαστική πρόταση ήταν αυτή από εφοπλιστή της Αθήνας. Γι’ αυτό και ο Γεωργακόπουλος με τους συνεργάτες του επικεντρώθηκαν σε αυτή και δεν ασχολήθηκαν με την πρόταση που είχε καταθέσει ο Αργύρης Γιώτας.

ΠΗΓΗ: sportime