ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αντιπροσωπεία της Football League συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Βασιλειάδη


Έδειξε κατανόηση ο Βασιλειάδης…

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού είχε το πρωί της Τετάρτης αντιπροσωπεία της Football League με επικεφαλής τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού είχε το πρωί της Τετάρτης αντιπροσωπεία της Football League με επικεφαλής τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της mikriliga.com, οι εκπρόσωποι των συλλόγων της νέας (ελέω αναδιάρθρωσης) κατηγορίας, μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης, εξέφρασαν το αίσθημα αδικίας στον Υφυπουργό, καθώς με βάση τα προβλεπόμενα της αναδιάρθρωσης, αντιστοιχεί σε εκείνους το μικρότερο κομμάτι της “πίτας”, σε σύγκριση με τα χρήματα που προβλέπεται να λάβουν Super League και Super League 2. Με αυτά τα δεδομένα, είναι πολύ πιθανό να τεθεί, αργά ή γρήγορα, θέμα βιωσιμότητας και ομαλής εξέλιξης του επόμενου πρωταθλήματος.

Ο κ. Βασιλειάδης, από την πλευρά του, αναγνώρισε τις ανησυχίες των ομάδων της Football League και συντάχθηκε με το αίσθημα αδικίας, ωστόσο τόνισε πως η αναδιάρθρωση ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει για το καλό του ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, τόνισε πως από την πλευρά του θα κάνει ότι είναι δυνατό, ώστε να βρεθούν περισσότεροι πόροι για την τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία μέσα στους επόμενους μήνες, προκειμένου το επόμενο πρωτάθλημα να ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις…
mikriliga.com