ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Και δεύτερο χρυσό η Σπ. Καρύδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20


 Και δεύτερο χρυσό η Σπ. Καρύδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 ολοκληρώθηκε σήμερα στη πόλη της Κατερίνης με τη Σπ. Καρύδη να ζευγαρώνει  τα χρυσά μετάλλια και να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει διεθνώ διοργανώσεων 

Τρία άλματα επέλεξε να κάνει η Σπυριφούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός ΓΣ - Π. Σκορδίλης) στο μήκος στη δεύτερη και τελευταία ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Κατερίνης, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και να "ζευγαρώσει" τα χρυσά της μετάλλια. Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια στα οριζόντια άλματα στην ηλικία της, αναδείχθηκε νικήτρια με 6,33 μ. με τον άνεμο ωστόσο να είναι ευνοϊκός (2,4).

Μάλιστα η Καρύδη είχε δύο ακόμη μεγάλα άλματα στα 6,30 μ. και 6,27 μ., ωστόσο όλα ήταν ευνοϊκό άνεμο οριακά πάνω από τα 2,00 μέτρα. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η δεύτερη του σημερινού αγώνα, Αναστασία Ντραγκομίροβα (Κένταυρος Χαλκ.), που μετά το ασημένιο μετάλλιο στο ύψος, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και στο μήκος με 6,21 μ. (1,7) στην έκτη και τελευταία της προσπάθεια. Η τριάδα συμπληρώθηκε με την Μαρία Χανδρινού (Μεσσηνιακός) με 5,82 μέτρα.


Ως γνωστόν,  χθες, την πρώτη ημέρα των αγώνων η Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός ΓΣ) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν νεανίδων με επίδοση 13.55μ και η Παναγιώτα Δόση (ΑΟ Κέρκυρα 2015) με άλμα 1.82μ το χρυσό μετάλλιο στο ύψος νεανίδων.