ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στο Βίδο για το Βίδο το Σάββατο 29 Ιουνίου


Στο Βίδο για το Βίδο το Σάββατο 29 Ιουνίου


Η πρωτοβουλία πολιτών για την ανάδειξη και προστασία του Βίδο καλεί τους Κερκυραίους σε επίσκεψη στο Βίδο, το Σάββατο 29 Ιουνίου.

Αναχώρηση από το Καφέ Γυαλί στις 6.30 το απόγευμα και επιστροφή 8.30.μ.μ.Το ταξίδι είναι δωρεάν.

Η πρωτοβουλία πολιτών, στο κάλεσμά της αναφέρει: «Καθώς τα δρομολόγια του δημοτικού καϊκιού δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη και ενώ οι δημοτικές κατασκηνώσεις δεν λειτουργούν για μια ακόμη χρονιά, καλούμε όλους τους Κερκυραίους σε μια επίσκεψη στο νησί, να περπατήσουμε, να θυμηθούμε, να προβληματιστούμε, να συζητήσουμε για το παρόν και το μέλλον του Βίδο.

Το Βίδο, τόπος αναψυχής αλλά και ιστορικής μνήμης, δημόσιος χώρος και κτήμα των Κερκυραίων, ένας παράδεισος λίγα λεπτά από την πόλη μας, έχει ανάγκη το ενδιαφέρον και τη φροντίδα μας. Να είμαστε όλοι εκεί!»

Στην πρωτοβουλία έως τώρα συμμετέχουν οι: Απέργη Ελένη, Αυλωνίτης Αλέκος, Δούκας Γιώργος, ΚατσαΊτης Γιώργος, Κατσαρός Ανδρέας, Κούρκουλος Γιάννης, Κρητικός Γιάννης, Μεταλληνός Τάκης, Μικάλεφ Σωτήρης, Μουρούζης Παναγιώτης, Μποζίκης Νίκος, Ντούτο Πατρίτσια, Πόποβιτς Ζέλικο, Πουλημένος Στέφανος, Ράπτης Μάνος, Σαββανής Σπύρος, Σκλαβούνος Γιώργος, Σπίγγου Τατιάνα, Τσαγκάρης Νίκος, Τσούκας Σάκης)