ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δίδυμο ανανεώσεων και μια μεταγραφή στην Αναγέννηση Περιβολίου


Δίδυμο ανανεώσεων και μια μεταγραφή στην Αναγέννηση Περιβολίου

Φαίνεται πως η περσινή επιτυχημένη πορεία της Αναγέννησης σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει ανοίξει την όρεξη στους διοικούντες, αφού το πρώτο δείγμα είναι πολύ θετικό. Οι Περιβολιάτες ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του ικανότατου μέσου Θ. Τζέλου και την ανανέωση των Μαραβελάκη – Γιαννακόπουλου από τους βασικούς πυλώνες της περσινής ομάδας.

Οι ανακοινώσεις

-Ο Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Τζέλου, ενός από τους ποιοτικότερους παίχτες που έχουν αγωνιστεί στα κερκυραϊκά γήπεδα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί Α.Ε.Κοζανης, Skoda Xanthi u17, Μακεδονικος Κοζάνης και στην Κέρκυρα τον γνωρίσαμε με τις ομάδες Ατρόμητος Στρογγυλης, Α. Ε Καναλιων, Α. Ο. Κοντοκαλι, Οφάμ.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της Αναγέννησης και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία.

-Ο Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Γιαννακόπουλο. Ο Παναγιώτης ήταν βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι της ομάδας μας στην περσινή εξαιρετική πορεία μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία.

-Ο Α.Π.Σ. Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με εναν από τους βασικούς συντελεστές της περσινής πετυχημένης πορείας της ομάδας μας τον Στέλιο Μαραβελάκη. Του ευχόμαστε  ολόψυχα κάθε επιτυχία.