ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φως στο τούνελ για τον Κρόνο!Φως στο τούνελ για τον Κρόνο!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 16/6 η δεύτερη ΓΣ του Κρόνου με θέματα:
1) Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός
2) Σύσταση ΠΑΕ
3) Επωνυμία ΠΑΕ
4) Καθορισμός Μετοχικού Κεφαλαίου
5) Αξία Μετοχής
6) Διορισμός πενταμελούς προσωρινού συμβουλίου
7) Εγγραφές Μελών

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε τη μαζικότητα που απαιτούν οι περιστάσεις, ήταν όμως πιο μαζική από την προηγούμενη Κυριακή και σαφώς το κλίμα πολύ καλύτερο. Μπορεί να μη βγήκε λευκός καπνός πάνω από το Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων, αλλά στο βάθος του τούνελ φαίνεται να υπάρχει φως. Η παρουσία αρκετών μελών και φίλων σε κλίμα ενότητας βοήθησε στην ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου για τον θετικό απολογισμό της ομάδας που σφραγίζεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη FOOTBALL LEAGUE.


Μέχρι σήμερα ο Γ. Καραϊσαρλής μπορεί να προβληματίζεται μπροστά στα μεγάλα προβλήματα και τις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν για τη συμμετοχή του Κρόνου στη FOOTBALL LEAGUE, μπορεί να μην έχει δεσμευτεί για την παραμονή του στη θέση του προέδρου, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας με την ελπίδα ότι θα υπάρχει και υποστήριξη από τον κόσμο των Αργυράδων και της Κέρκυρας. Άλλωστε πριν από μερικές μέρες είχε δηλώσει: «Πρόσφατα, μου ζητήθηκε να πουλήσω τον ΑΦΜ του σωματείου, αλλά η απάντησή μου ήταν αρνητική, διότι ο Κρόνος ανήκει στις Αργυράδες και όχι στον Καραϊσαρλή». 

Την παραμονή Γ. Καραϊσαρλή στο τιμόνι δείχνει και η μέχρι τώρα σχέση όχι μόνο του Γ. Καραϊσαρλή, αλλά της οικογένειας Καραϊσαρλή με τον ΚΡΟΝΟ. Μια σχέση αγάπης και λατρείας. Κανείς στον ΚΡΟΝΟ δε θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησής του γιατί αυτό θα σημαίνει επιστροφή στα «πέτρινα χρόνια».

Η αλήθεια είναι ότι το κουπί της  μπορεί να το τραβήξει μόνος του. Για αυτό απαιτείται η συστράτευση όλων και θεωρείται δεδομένη η συμβολή αρκετών παλιών και νέων παραγόντων. Για τη νέα σεζόν χρειάζεται ενότητα και συσπείρωση για να μπορέσει η ομάδα να αντιπροσωπεύσει επάξια το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία σύστασης ΠΑΕ.

Χρειάζεται όλοι οι Αργυραδίτες, αλλά και τόσοι φίλοι από όλη την Κέρκυρα να προσφέρουν ο καθένας και όλοι μαζί για το παρόν και το μέλλον της ομάδας που έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε το δικό της σπίτι. Το πρόβλημα της έδρας συνεχίζει να ταλανίζει το Κρόνο που δεν έχει την παραμικρή βοήθεια από πολιτεία και τοπικούς άρχοντες.