ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ νομού Κέρκυρας: «Να συνεργαστούμε προς ωφέλεια των Δημοτών της Κέρκυρας.»Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ νομού Κέρκυρας: «Να συνεργαστούμε προς ωφέλεια των Δημοτών της Κέρκυρας.»

Ανακοίνωση:

Ο Σύλλογός μας καλωσορίζει τη νέα Δημοτική αρχή και τους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς συμβούλους.

Με αφορμή δημοσιεύματα θέλουμε να επισημάνουμε  ότι  η ιδιότητα του δημοτικού υπαλλήλου είναι διακριτή από την ιδιότητα της πολιτικής εξουσίας και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να παραμείνει έτσι.

Σαν δημοτικοί υπάλληλοι προσπαθούμε, παρά τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, να ανταποκριθούμε στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ενημερώνουμε ότι ο Δήμος εφαρμόζει το Δημόσιο λογιστικό και βέβαια τηρείται το  διπλογραφικό σύστημα, το οποίο  συνεχώς  ελέγχεται   από  τους θεσμοθετημένους ελεγκτικούς  μηχανισμούς του κράτους .

Σαν σύλλογος σας διαβεβαιώνουμε ότι  οι υπάλληλοι της Οικονομικής Υπηρεσίας συμβάλλουν στην διασφάλιση της διαφάνειας, της αμεροληψίας και  της νομιμότητας των δαπανών του Δήμου.

Είμαστε στη διάθεσή σας σαν Σύλλογος, σαν υπάλληλοι και σαν υπηρεσίες ώστε να συνεργαστούμε προς ωφέλεια των Δημοτών της Κέρκυρας.