ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Καλό καλοκαίρι» από τη Φαιάκων Ωδή από τη «Λειβαδιά» με τραγούδια«Καλό καλοκαίρι» από τη Φαιάκων Ωδή από τη «Λειβαδιά» με τραγούδια

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση την Παρασκευή το βράδυ των μελών και των φίλων της «Φαιάκων Ωδής» της χορωδίας της Ομοσπονδίας Κερκυραϊκών Συλλόγων Ατικής (ΟΣΚΑ) που στα τρία χρόνια λειτουργίας της έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της και ολοένα και πιο πολύ συσπειρώνει του Κερκυραίους της Αττικής.

Η χθεσινή συνάντηση στο ιστορικό «σουβλατζίδικο» «Η Λειβαδιά» πραγματοποιήθηκε σε κλίμα εγκαρδιότητας, χαράς και κεφιού. Με τραγούδια αποχαιρετίστηκαν τα μέλη και οι φίλου και ανανέωσαν το ραντεβού για 10/9. Άψογη η φιλοξενία από τον ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου Διονύση Τσιριγώτη και το προσωπικό.


Αναλυτικότερη και ποιητική η ανάρτηση του προέδρου της χορωδίας Γιώργου Κοσκινά:

Η μεγάλη των εν Αθήναις Κερκυραίων χορωδία ΦΑΙΑΚΩΝ ΩΔΉ της ΟΣΚΑ έκλεισε μια λαμπρή περίοδο για τις θερινές διακοπές της. Τα αηδόνια μας συναντήθηκαν στο φημισμένο ψητοπωλείο "Λειβαδιά" να γιορτάσουν την πετυχημένη χρονιά τους, και να αποχαιρετήσουν αλλήλους για το Καλοκαίρι που κάνει πια έντονη την παρουσία του!! Θά σκορπισουμε για το θέρος, για να τραγουδήσουμε σε δροσερές ρεματιές, σε λίμνες και ποτάμια κι όμορφες ακρογιαλιές, το τραγούδι της αγάπης καί τής αδερφωσης των ανθρώπων!!!

Με υγεία και κάθε καλό, θα συναντηθούμε πάλι στις 10/9/2019 για την πρώτη μας πρόβα στην νέα περίοδο, στον ίδιο χώρο!!! Ευχαριστούμε όλα τ αηδόνια μας, τον αστείρευτο μαέστρο μας Γιάννη Θεοδωροπούλου, και την μαέστρο Ζωη Θεοδωροπούλου!! 

Ευχαριστούμε τις " ΕΠΆΛΞΕΙΣ" τους οικοδεσπότες μας, που μας φιλοξενούν.

Καλό Καλοκαίρι από την επιτροπή, και το ΔΣ της ΟΣΚΑ.

Η επιτροπή

Γ. Κοσκινας
Ι. Μπανος
Ε. Δαφνη
Μ. Τόμπρος
Δ. Γκανιδης