ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στερνό ταξίδι για τον Νίκο Κουλούρη πρώην δήμαρχο Λευκιμμαίων - Τι δήλωνε ακριβώς ένα χρόνο πριν!Στερνό ταξίδι για τον Νίκο Κουλούρη πρώην δήμαρχο Λευκιμμαίων  - Τι δήλωνε ακριβώς ένα χρόνο πριν!

Άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 3 μ.μ., στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ ο πρώην Δήμαρχος Λευκιμμαίων Νίκος Κουλούρης.
Μετά από επιθυμία του, η σωρός του θα αποτεφρωθεί.
Η οικογένειά του

Τραγική σύμπτωση, όπως αποκαλύπτει το www.argyrades.gr,  ακριβώς ένα χρόνο πριν στις 6 Ιουνίου 2018 ο Ν. Κουλούρης αποκρούοντας τη λασπολογία και τις ευθύνες που ορισμένοι του καταλόγιζαν για την πώληση εκτάσεων για τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης είχε προβεί σε αναλυτική δήλωση που κατέληγε ως εξής:

«Με επίσημα στοιχεία, που είναι στη διάθεση του καθενός, η διαδικασία χωροθέτησης του Χ.Υ.Τ.Α. Νότιας Κέρκυρας και η αγορά του χώρου εγκατάστασης ξεκίνησε το 1997 και οριστικοποιήθηκε τα επόμενα χρόνια.

Ας ψάξουν λοιπόν αλλού τους υπεύθυνους, αν και είμαι σίγουρος ότι τους γνωρίζουν, και να σταματήσουν να με συκοφαντούν γιατί καλά γνωρίζουν ότι εγώ ο Νίκος Κουλούρης ήμουν δήμαρχος Λευκιμμαίων μέχρι την 31-12-1994. Δηλαδή από το 1995 και μετά ήμουν δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας.

Κλείνοντας αυτή την ανακοίνωση που, ύστερα από δέκα και πλέον χρόνια από την απόσυρσή μου από την ενεργό δράση στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, υποχρεώθηκα να δημοσιεύσω θέλω να κάνω σαφές ότι στο εξής όποιος θίξει την υπόληψή μου θα κληθεί να αποδείξει στη δικαιοσύνη τα λεγόμενά του.
6 Ιούνη 2018
Νίκος Κουλούρης
πρώην δήμαρχος Λευκιμμαίων».


Η ανακοίνωση της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα Ιόνια

Για την απώλεια του κομμουνιστή Νίκου Κουλούρη – Λαέτου

«Με μεγάλη μας θλίψη αποχαιρετάμε ένα σπουδαίο αγωνιστή του Κομμουνιστικού κινήματος στη Κέρκυρα και τη Λευκίμμη. Δύο φορές εκλεγμένο Δήμαρχο Λευκίμμης μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.
Ο Νίκος Κουλούρης – Λαέτος δεν χρειάζεται συστάσεις.
Η συνεισφορά του στη χειραφέτηση του τόπου μας και στην προσπάθεια οικοδόμησης μιας καλύτερης κοινωνίας μιλάνε από μόνες τους.
Για οχτώ χρόνια η Λευκίμμη επιχειρούσε την έφοδο στον ουρανό, με τιμονιέρη το Νίκο.
Οχτώ χρόνια η Λευκίμμη πάλευε να αλλάξει τη ζωή της έμπραχτα, υλικά, άμεσα, συλλογικά. Τίποτα δεν αφέθηκε για τη Δευτέρα Παρουσία του Σοσιαλισμού. Καμιά πολιτική άμυνα δεν βάρυνε περισσότερο από την εξυπηρέτηση του ενός και μοναδικού σκοπού.

Να πάρουν οι άνθρωποι την τύχη τους στα χέρια τους και να αλλάξουν τώρα, χτες τη μοίρα τους. Να γίνουν αυτεξούσιοι νοικοκύρηδες στον τόπο τους χωρίς να χουν ανάγκη τα παρακάλια και τα ρουσφέτια για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.
Θα τον θυμόμαστε και θα τιμάμε τη μνήμη του, με τον αγώνα μας και με τη γροθιά μας απέναντι στο άδικο και στο μικρόψυχο.
Ευχόμαστε θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια και τους συντρόφους του.
Καλό ταξίδι σύντροφε Νίκο».


Το www.argyrades.gr εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.