ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η ΠΑΕ Κρόνος είναι γεγονός! – Γ. Καραϊσαρλής: «Η οικογένεια Καραϊσαρλή έκανε το καθήκον της…»
Η ΠΑΕ Κρόνος είναι γεγονός! – Γ. Καραϊσαρλής: «Η οικογένεια Καραϊσαρλή έκανε το καθήκον της…»

                   Ιστορική μέρα η χθεσινή Πέμπτη, 20η Ιουνίου για τον Κρόνο, αφού ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες  σύστασης Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας. Ο Κρόνος μετά από 51 χρόνια αλλάζει σελίδα μετατρέπεται σε ΠΑΕ και μπαίνει στο Club των 40 επαγγελματικών ομάδων της Ελλάδας (SUPER LEAGUE 1 & 2 FOOTBALL LEAGUE)!

                   Η Εταιρία θα φέρει την επωνυμία «Π.Α.Ε. Κρόνος Αργυράδων», με έδρα τις Αργυράδες. Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ προσδιορίστηκε στις 30 χιλιάδες ευρώ και θα τεθούν προς διάθεση χίλιες μετοχές, αξίας 30 ευρώ η κάθε μία. Αναμένεται να ανοιχθεί λογαριασμός τράπεζας και ανακοίνωση της ΠΑΕ που θα καλεί τους ενδιαφερόμενους για αγορά των μετοχών. Την πλειοψηφία (51%) θα αποκτήσει ο Γ. Καραϊσαρλής.

                   Ωστόσο το τοπίο παραμένει θολό με την έννοια ότι τα προβλήματα και οι δυσκολίες για την παρουσία του Κρόνου στη FOOTBALL LEAGUE έχουν συσσωρεύσει μαύρα σύννεφα πάνω από τις Αργυράδες και σε όλο το νησί και όλα τα σενάρια μέχρι και η πώληση της ΠΑΕ να είναι ανοιχτά. Στον Ηρακλή ψάχνονται για αγορά ΑΦΜ        , όπως γράφαμε χθες, και ανάμεσα στις ομάδες που αναφέρονται για αγορά είναι και ο Κρόνος.

                    Η αλήθεια είναι ότι το κουπί της FOOTBALL LEAGUE δεν μπορεί να το τραβήξει μόνος του ο Γ. Καραϊσαρλής.  Για αυτό απαιτείται η συστράτευση όλων και θεωρείται δεδομένη η συμβολή αρκετών παλιών και νέων παραγόντων. Για τη νέα σεζόν χρειάζεται ενότητα και συσπείρωση για να μπορέσει η ομάδα να αντιπροσωπεύσει επάξια το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.

                  
Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο www.argyrades.gr ο διοικητικός ηγέτης του Κρόνου Γ. Καραϊσαρλής τόνισε:
«Οι κόποι μας δικαιώθηκαν και η ομάδα έφτασε στο ψηλότερο σκαλί στην Ιστορία της. Η επιτυχία είναι μεγάλη και αυτό αναγνωρίζεται από όλο το φίλαθλο κόσμο, όχι μόνο στο νησί, αλλά σε όλη της Ελλάδα. Η οικογένεια Καραϊσαρλή έκανε το χρέος της με τη σύσταση της ΠΑΕ. Όμως για να συνεχίσει η ομάδα στη FOOYTBALL LEAGUE θέλει τη στήριξη και τη συστράτευση όλων όσοι ασχολούνται με τον Κρόνο και όχι μόνο. Για να αντιπροσωπεύσουμε επάξια όλο το νησί».