ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μπαράζ ανανεώσεων στον Αστέρα Πετριτή!Μπαράζ ανανεώσεων στον Αστέρα Πετριτή!

Η παραμονή Β. Ξάνθη στο λιμάνι σηματοδοτεί την ανανέωση συνεργασιών με παίκτες του βασικού κορμού της ομάδας και την παραπέρα ενίσχυση, ώστε ο Αστέρας να λάμψει και φέτος πρωταγωνιστώντας στην Α1.

Μέσα σε λίγες ώρες η Διοίκηση του Σπ. Κουρτέση πραγματοποίησε μπαράζ ανανεώσεων με βασικούς παίκτες. Πρώτα με τον κανονιέρη Κώστα Μάμαλο  και τον δυναμικό αμυντικό Άγγελο Μηνά. Στη συνέχεια με τον πολυτάλαντο και άτυχο πέρυσι λόγω τραυματισμού Άγγελο Ασπιώτη και με τα αδέλφια Άντονι και Δημήτρη Ίσερη που προέρχονται από τα … σπλάχνα της ομάδας και έχουν γράψει ιστορία.

 Να θυμίσουμε ότι η Διοίκηση του Αστέρα έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία για φέτος με τους:  Ασπιώτη, Καλούδη, Πισσιάνη.

Οι ανακοινώσεις

-Ο Αστέρας ανακοινώνει την παραμονή του Κώστα Μαμαλου! Ο Κώστας αποτέλεσε τον αρχισκορερ της ομάδας μας τη προηγούμενη σεζόν και θα παραμείνει στο λιμάνι και την καινούργια χρονιά.
Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες

-Στον Αστέρα παραμένει και ο Άγγελος Μήνας! Ο δυναμικός αμυντικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και τη νέα σεζόν. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!

-Στον Αστέρα θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Άγγελος Ασπιώτης. Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής επανήλθε υγιής ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πέρυσι. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!

-Ο Αστέρας ανακοινώνει την παραμονή του εξαιρετικού ποδοσφαιριστή Άντονι Ισερη. Ο Άντονι είναι ένας ποδοσφαιριστής από τις ακαδημίες του Αστέρα και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας τη νέα σεζόν. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

-Ο Αστέρας ανακοινώνει την παραμονή του Δημήτρη Ισερη! Ο Δημήτρης αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας μας και προέρχεται από τα σπλάχνα της. Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!