ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το ΚΙΝΑΛ αποδοκιμάζει, η Καϊλή στηρίζει Κυρανάκη για το «αμιγώς ελληνικό» επίδομα


Το ΚΙΝΑΛ αποδοκιμάζει, η Καϊλή στηρίζει Κυρανάκη για το «αμιγώς ελληνικό» επίδομα

Στήριξη στο αίτημα Κυρανάκη για το «επίδομα μόνο για Έλληνες» που εγγυήθηκε σε ακροδεξιό χρήστη του διαδικτύου που ζητούσε αποκλεισμό «των γύφτων»
Συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις η διφορούμενη (τουλάχιστον) τοποθέτηση του Κ.Κυρανάκη για «επίδομα μόνο για Έλληνες».

Υπενθυμίζεται ότι στο Twitter, απαντώντας σε ακροδεξιό χρήστη που ζητούσε να μην δίνεται επίδομα γιατί «θα δώσουν κίνητρο στους γύφτους», ο Κ.Κυρανάκης αρκέστηκε να απαντήσει πως «το επίδομα θα δοθεί μόνο σε Έλληνες», ενώ σε δεύτερο σχόλιο επέμεινε «σε παιδιά που γεννήθηκαν από Έλληνες γονείς», εξαιρώντας (κατά παράβαση κατ' αρχήν του ευρωπαϊκού δικαίου) πολίτες που έχουν λάβει την Ελληνική υπηκοότητα, μετανάστες που καταβάλουν φόρους στο ελληνικό κράτος, Έλληνες Ρομά κ.α.


Το ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωσή του καταδίκασε το σχόλιο του Κ.Κυρανάκη:

«Σε καθημερινή βάση, ο κ. Κυρανάκης, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην εκπρόσωπος του κόμματος, προωθεί μια Ακροδεξιά ατζέντα. Πέραν όμως της απαράδεκτης λογικής του, υπάρχει ένα κρίσιμο ερώτημα. Αυτές είναι προσωπικές του απόψεις όποτε πρέπει να αποδοκιμαστούν από την ΝΔ ή γίνονται με την πλήρη ανοχή του κ. Μητσοτάκη για ευνόητους λόγους;».

Ωστόσο, στο πρόσωπο της Εύας Καΐλή ο εκπρόσωπος της ΝΔ βρήκε έναν αναπάντεχο σύμμαχο:

«Πάντως είναι ανεύθυνο να ρίχνουμε νερό στο μύλο της ακροδεξιάς, στοχοποιώντας κάθε πολιτικό που τοποθετείται υπέρ των Ελλήνων πολιτών και την ενίσχυση της οικογένειας με πολιτικές αντιμετώπισης του δημογραφικού. Ασφαλώς όταν &εφόσον δεν αποκλείονται οι νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα», έγραψε η Εύα Καϊλή.