ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ταλαιπωρία για 141 επιβάτες από βλάβη στο ΕΛΕΝΗ


Ταλαιπωρία για 141 επιβάτες από βλάβη στο ΕΛΕΝΗ

Ταλαιπωρία για 141 επιβάτες στο δρομολόγιο από Κέρκυρα προς Ηγουμενίτσα, αφού το ΕΛΕΝΗ είχε βλάβη και το ταξίδι έγινε με άλλο πλοίο

Η ανακοίνωση:

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, πρωινές ώρες του Σαββάτου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ »ΕΛΕΝΗ» Ν.Π.9803 ότι κατά τη διαδικασία απόπλου από το λιμένα Κέρκυρας προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου για Ηγουμενίτσα, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του.

Άμεσα στο πλοίο μετέβη Κλιμάκιο Επιθεωρητών του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων όπου διαπίστωσε απώλεια πίεσης ελαίου στη ρεβέρσα της αριστερής κύριας μηχανής και κατά συνέπεια αδυναμία εκτέλεσης κινήσεων πρόσω – ανάποδα της α.κ.μ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας απαγορεύτηκε ο απόπλους του »ΕΛΕΝΗ» μέχρι διαπίστωσης αποκατάστασης βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης μετά από βλάβη / ζημιά από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Οι εκατόν σαράντα ένας (141) επιβάτες και τα σαράντα ένα (41) Ι.Χ.Ε. οχήματα αφού αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερο πλοίο της γραμμής.