ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κρίσιμη συγκέντρωση για τον Κρόνο σήμερα Παρασκευή στις 8μμ!Κρίσιμη συγκέντρωση για τον Κρόνο σήμερα Παρασκευή στις 8μμ!

Πολύ κρίσιμη η συγκέντρωση των φιλάθλων του Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή στις 8 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων. Θα υπάρξει ενημέρωση από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας Γ. Καραϊσαρλή για τις εξελίξεις με την ελπίδα ότι θα είναι θετικές.

Παρά τα μαύρα σύννεφα που παραμένουν πάνω από τις Αργυράδες με μπαράζ δημοσιευμάτων για πώληση του ΑΦΜ του Κρόνου, - που είναι ένα από τα πιο καυτά θέματα της αθλητικής επικαιρότητας πανελλαδικά - όλοι στις Αργυράδες εμπιστεύονται τον Γ. Καραϊσαρλή και θεωρούν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί η ομάδα με 51 χρόνια ιστορία. Εκείνο που θέλουν και ελπίζουν, όσο και αν φαίνεται δύσκολο, είναι να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας η οικογένεια Καραϊσαρλή. Ειδάλλως το παρόν και το μέλλον της ομάδας φαίνεται γκρίζο. Ωστόσο κανείς δε σκέπτεται τη μεταβίβαση – πώληση του ΑΦΜ της ΠΑΕ Κρόνος και όλοι θέλουν να συνεχιστεί η πορεία της ομάδας.


Αναλυτικά το κάλεσμα από τους Τιτάνες για τη σημερινή συγκέντρωση:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΜΑΣ..

20:00 Σήμερα στο θεατράκι μας δεν πρέπει να λείπει κάνεις. Ο πρόεδρος θα μας ενημέρωση για τις προθέσεις του και για να βρούμε λύσεις για την επόμενη ημέρα. Κανείς δεν πρέπει να λείπει όσοι αγαπάμε τον Κρονο μας μπορούμε να βρούμε 1 ωρα για να είμαστε εκεί..

Όλοι θα αφήσουμε τις δουλειές μας ξέρουμε ότι είναι δύσκολη εποχή αλλά τα γεγονότα τρέχουν και αύριο ίσως να μην υπάρχει καν ομάδα.. Σκεφτείτε ένα χωριό χωρίς ομάδα μετά από 51 χρόνια σκεφτείτε την Ακαδημία μας που έχει φτάσει να έχει 50+ παιδιά..

Σκεφτείτε να μην υπάρχει αύριο όλο αυτό.. Πόσο κακό θα είναι; Όλοι σήμερα 20:00 εκεί δεν πρέπει να λείπει κάνεις

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Σ.Φ.ΚΡΟΝΟΥ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ ‘’ΤΙΤΑΝΕΣ’’