ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αγώνες Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach στον ΝΑΟΚ Παρασκευή – Σάββατο 5 και 6 ΙουλίουΑγώνες Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach στον ΝΑΟΚ Παρασκευή – Σάββατο 5 και 6 Ιουλίου

Στην Κέρκυρα θα διεξαχθεί η δεύτερη φετινή στάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Water Polo!

Η Διεθνής Ομοσπονδία Beach Water Polo σε συνεργασία με το ΝΑΟΚ, το Δήμο Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έχουν αναλάβει την οργάνωση των αγώνων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας, κάτω από το επιβλητικό Παλαιό Φρούριο του Νησιού.

Μάλιστα, κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει στην OPEN κατηγορία θα δει τη βαθμολογία της να συμπεριλαμβάνεται στο World Ranking, το οποίο ξεκίνησε από το μεγάλο τουρνουά της Χιλής τον Φεβρουάριο.

Σε συνδυασμό με την OPEN κατηγορία θα διεξαχθεί σε δεύτερο τερέν, τουρνουά μικρών ηλικιών με τη συμμετοχή όλων των Κερκυραίων αθλητών, καθώς και ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 12:00 και θα συνεχιστούν μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για την επομένη, Σάββατο 6 Ιουλίου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.