ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γ. Καραϊσαρλής: «Διαπραγματεύομαι τον Α.Φ.Μ. με Ηρακλή και Κέρκυρα»Γ. Καραϊσαρλής: «Διαπραγματεύομαι τον Α.Φ.Μ. με Ηρακλή και Κέρκυρα»

Χαμός με το ΑΦΜ του Κρόνου που είναι σαν την πολύφερνη νύφη. Μπαράζ δημοσιευμάτων. Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν ότι ο Κρόνος δε θα συμμετέχει στη Football League, εκτός και αν την ύστατη στιγμή ο διοικητικός ηγέτης Γ. Καραϊσαρλής κάνει τη μεγάλη ανατροπή της τελευταίας στιγμής και ξαφνιάσει ευχάριστα τοςυ φιλάθλους του Κρόνου και όλης της Κέρκυρας.

Χαρακτηριστικό το παρακάτω ρεπορτάζ από το metrosport

Δεν είναι άγνωστο το γεγονός πως ανάμεσα στις ομάδες στις οποίες είχαν κάνει «κρούση» οι άνθρωποι του Ηρακλή αναζητώντας λύση μέσω Α.Φ.Μ. ήταν ο Κρόνος Αργυράδων Κέρκυρας. Είναι η ομάδα με την οποία ωστόσο έχουν επικοινωνία τώρα οι «κυανόλευκοι», στην περίπτωση που επιλεγεί η λύση της Football League.

Οι επαφές με την ομάδα της Τρίγλιας υπήρξαν στο πρόσφατο παρελθόν, οι δύο πλευρές έφτασαν κοντά στο deal, όμως οι Χαλκιδικιώτες επέλεξαν να συνεχίσουν την πορεία τους κυρίως λόγω του προβληματισμού της εκκίνησης και πάλι από το μηδέν. Ο Ηρακλής στράφηκε σ’ άλλες περιπτώσεις βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος στην περίπτωση του Κρόνου Αργυράδων Κέρκυρας. Η διαπραγμάτευση είναι σε καλό σημείο καθώς υπάρχει πρόθεση και από τις δύο πλευρές να συνεργαστούν.

Στην επιβεβαίωση πως οι συζητήσεις Ηρακλή-Κρόνου είναι σε εξέλιξη, προχώρησε ο πρόεδρος της Επτανησιακής ομάδας, Γιάννης Καραϊσαρλής, ο οποίος δείχνει ενδιαφέρον ενασχόλησης με τη Δόξα Δράμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της metrosport, επικοινωνώντας με τον Γιάννη Μπύρο του μετέφερε σχετικά: «Περιμένω πρώτα να πουλήσω τον Α.Φ.Μ. στους ανθρώπους του Ηρακλή ή της Κέρκυρας και έπειτα να έρθω να πάρω τη Δόξα». Κι αν η μια είδηση είναι η επιβεβαίωση των συζητήσεων Ηρακλή-Κρόνου, η αποκάλυψη είναι πως οι «κυανόλευκοι» δεν «παίζουν» μόνοι σ’ αυτή την περίπτωση, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κέρκυρα που παρουσιάζεται να δείχνει ενδιαφέρον γι’ αυτή την προοπτική, παρ’ ότι πρόκειται να αγωνιστεί στη Super League 2.