ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γιάννης Δελής υποψήφιος στην Κέρκυρα με την Ένωση Κεντρώων


Δελής Ιωάννης

Κατάγομαι από την Κέρκυρα από τις Αργυράδες και έχω το πατρικό μου σπίτι στον Άγιο Γεώργιο.
Ειμαι αρχιτέκτων κηπουρός και εχω δύο παιδιά την Νικολέτα που ειναι απόφοιτος της μαιευτικής σχολής και του Παναγιώτη που είναι δόκιμος εμποροπλοίαρχος.
Το 2012 ήμουν υποψήφιος βουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους οπου διατέλεσα μελος του πανελλαδικού συμβουλίου και συντονιστής περιφερειακής οργάνωσης Αττικής και νήσων.
Ήμουν συντονιστής και υπεύθυνος για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων και για θέματα εργαζομένων τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το 2018 μαζί με άλλους 90 συντρόφους παραιτηθήκαμε λογω διαφωνίας για το νομοσχέδιο των ζώων του τότε αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Τσιρώνη.

Τώρα ανήκω στο πολιτικό συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος που συνεργαζόμαστε με την Ένωση Κεντρώων.
Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στην Κέρκυρα για να μπορέσω να βοηθήσω το νησί μας στα προβλήματα που το απασχολούν.
Θα δώσω μάχη για την ανακατασκευή του διαλυμένου και κορεσμένου ΧΥΤΑ Τεμπλονίου.
Είμαι κάθετα εναντίον της δημιουργίας του δήθεν ΧΥΤΑ Λευκίμης στην περιοχή Μεσοραχιά γιατί απλά είναι μία ακόμα παράνομη χωματερή απο τις πολλές στην Κέρκυρα, που είναι κοντά σε οικισμό δημιουργεί προβλήματα στον τουρισμό στο περιβάλλον και μόλυνση στον υδροφόρο ορίζοντα.

Θα δώσω μάχη για την δημιουργία γηπέδου στις Αργυράδες που εδώ και χρόνια βουλευτές Δήμαρχοι και σύμβουλοι το υπόσχονται χρόνια τώρα και μενουν μόνο στα λόγια.

Ανακατασκευή του γηπέδου στο Περιβόλι και στον Πετριτή και δημιουργία νεων αθλητικών χώρων ιδιαίτερα στην βόρεια Κέρκυρα που έχει πολλές ελλείψεις.

Σε συνεργασία με τους δημάρχους του νησιού να δημιουργηθεί προγράμματα για τα αδέσποτα ζώα και την δημιουργία δημοτικού κέντρου φιλοξενίας σε ευρωπαϊκά επίπεδα που τα ζώα θα στειρώνονται θα εμβολιάζονται θα μπαίνει ειδικό τσίπ και θα προωθούνται για υιοθεσία σε συνεργασία με τους φιλοζωικούς συλλόγους.

Θα προσπαθήσω οι περιοχές του Ερημίτη και της Λίμνης Κορισσίων περιοχές προστατευόμενες natura να παραμείνουν πράσινες και να μην τσιμεντοποιηθούν για συμφέροντα επιχειρηματιών.
Η μάχη μου στην Βουλή θα είναι ώστε η Κέρκυρα να ανήκει στους κατοίκους της προστατεύονταςτον άνθρωπο και το περιβάλλον.