ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αστέρας Πετριτή: Τρεις μεταγραφές - τρεις αποχωρήσεις...


Αστέρας Πετριτή: Τρεις μεταγραφές - τρεις αποχωρήσεις...

Συνεχίζει να ενισχύεται μεταγραφικά ο Αστέρας Πετριτή που ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, ενώ, αποδέσμευσαν τρεις.Η διοίκηση του Σπ. Κουρτέση ήρθε σε συμφωνία με τον Πέτρο Νικομάνη από την Αναγέννηση, τον Γιάννη Καλησπεράτη ο οποίος επισυτρέφει και τον Γιάννη Γραικό, ενώ αποχωρούν  οι Γιάννης Κούμπους, Μάριος Ιωακειμίδης και Μιχάλης Καρράς.


Οι ανακοινώσεις
- Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γραικού. Ο Γιάννης είναι 20 ετών και αγωνιζόταν στην ομάδα του Ατρόμητου Στρογγυλής.Τον καλωσορίζουμε στην οικογενεια του Αστέρα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

-Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πέτρου Νικομανη. Ο Πετρος είναι 23 ετών και αγωνιζόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Περιβολίου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

-Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση-επιστροφη του 20χρονου ποδοσφαιριστή Γιάννη Καλησπερατη. Ο Γιάννης είναι παιδί του Αστέρα και μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας του 2015-2016. Τον καλωσοριζουμε ξανά στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!

-Ο Αστέρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Κουμπους, Μάριο Ιωακειμίδη και Μιχάλη Καρρά. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.