ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

... Ευχή Θεοδωρικάκου για τα σκουπίδια στην Κέρκυρα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

... Ευχή Θεοδωρικάκου για τα σκουπίδια στην Κέρκυρα!

Παρέμβαση δεν το λες, αλλά μοιάζει περισσότερο με ευχή η επικοινωνία  του υπουργού Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκου  σήμερα το πρωί με τον δήμαρχο Κερκύρας Κώστα Νικολούζο στον οποίο τόνισε: «Δεν επιτρέπεται να υπάρχει καμιά γωνιά της Ελλάδος με σκουπίδια, πόσο μάλλον η πανέμορφη Κέρκυρα».

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε σήμερα το πρωί με τον δήμαρχο Κερκύρας Κώστα Νικολούζο και του ζήτησε να κάνει τα πάντα για να φύγουν τα σκουπίδια από τους δρόμους της Κέρκυρας.

«Δεν επιτρέπεται να υπάρχει καμιά γωνιά της Ελλάδος με σκουπίδια, πόσο μάλλον η πανέμορφη Κέρκυρα», είπε στον δήμαρχο επισημαίνοντάς του ότι η εικόνα που εκπέμπει διεθνώς το νησί αντανακλά την εικόνα της ίδια της Ελλάδας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος στο Σαββατοκύριακο που πέρασε είχε συνεχείς επαφές με τη εκλεγμένη δήμαρχο Μερόπη Υδραίου, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κερκύρας κ. Χαράλαμπο Βούλγαρη και τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Στην επικοινωνία του κ. Θεοδωρικάκου με τον Δήμαρχο Κέρκυρας συζητήθηκαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  άμεσες λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος και ο δήμαρχος ανέλαβε την προώθησή τους και την εκ νέου (αύριο Τρίτη) ενημέρωση του υπουργού Εσωτερικών.
Ποιες είναι όμως αυτές οι... μαγικές λύσεις του Υπ. Εσωτερικών;
Οψόμεθα...