ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στερνό ταξίδι για τον Φάνη ΣκιαδόπουλοΣτερνό ταξίδι για τον Φάνη Σκιαδόπουλο

Στερνό ταξίδι για τον Φάνη Σκιαδόπουλο,  ο οποίος υπήρξε αρχηγός του ιστορικού Ελλήσποντου και από τους ιδρυτές του αγαπημένου στους φιλάθλους ΑΟ Κέρκυρα.

Γεννημένος ανήμερα των Φώτων του έτους 1930, υπήρξε από τους πρωταγωνιστές της εποχής του στα ποδοσφαιρικά πολιτιστικά & κοινωνικά δρώμενα του νησιού μας. Για πενήντα και πλέον χρόνια ήταν η πρώτη τρομπέτα στην Φιλαρμονική Εταιρεία «Μάντζαρος».

Υπήρξε ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Ελλήσποντου Κέρκυρας. Ήταν από τους ιδρυτές του ΑΟ Κέρκυρα, στον οποίο διατέλεσε για πολλά χρόνια Γενικός Αρχηγός, γι αυτό και πήρε το προσωνύμιο «Αρχηγός». Υπήρξε επίσης καθηγητής διαιτησίας και πρόεδρος των διαιτητών ποδοσφαίρου Κέρκυρας.

Όσον αφορά την πολιτιστική του δράση, το γεγονός ότι για περίπου πέντε δεκαετίες ήταν η πρώτη τρομπέτα στη Φιλαρμονική “Μάντζαρος”.

Ο γνωστός σε όλους Φάνης υπήρξε έμπορος-επιχειρηματίας για περισσότερο από 60 χρόνια λειτουργώντας την επιχείρηση του στο ίδιο γνωστό κεντρικό σημείο της πόλης.

Η οικογένεια του, η οποία στις τελευταίες του στιγμές ήταν στο πλευρό του παρακαλεί αντί για στεφάνια να προσφερθούν δωρεές στην αγαπημένη του ΦΕ «Μάντζαρος».

Τα συλλυπητήρια του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου Κέρκυρας

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Π.Π.Κ. ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ & ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΗΘΟΣ.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ "ΓΕΝΙΚΕ ΑΡΧΗΓΕ" & ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!